Burak Altun
Üye
Eyvallah kardeşim sana da iyi geceler. Kusura bakma görmemişimİyi geceler. @Burak Altun
Eyvallah kardeşim sana da iyi geceler. Kusura bakma görmemişimİyi geceler. @Burak Altun
grafikerlik gibi mi![]()

Müslüman değilse hepsi zırva
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Müslüman olması mı gerekir ?@Burak Altun bu sözlerin sahibi Müslüman mı?
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
şu bi tane kazıkla felan ölçüm yapıyolar yollarda bazen onun gibi şeyler mibiraz benziyor ama benim okuduğum meslekte tarla filan ölçüyon bölüyon tapu memuru oluyon öyle![]()

haydi görüşürüz Allah'a emanet olasınneyse ben cıkıyorum iyi geceler
İyi adamdır.s*ktir et kitabını okuduktan sonra bu adamın sözlerine bakmıştım hep![]()
sanada iyi gecelerneyse ben cıkıyorum iyi geceler
Sahih sayısız hadis dururken hayatıma yön verecek, işim olmaz küfre kendini adamış kişilerin sözleriyle sayın modBu demeyi hiç istemezdim ama yanlışsın abi.![]()

şu bi tane kazıkla felan ölçüm yapıyolar yollarda bazen onun gibi şeyler mi![]()
yok ben almayim o zaman ben pc yada masaüstünde çizerim![]()
acaba kendi yaşantısındada yazdıkları gibo boşvermişlik var mıdır? hayatındaİyi adamdır.
yok yav bayat satma taze sat sen deah ah yakında batacağım ha![]()
mod muSahih sayısız hadis dururken hayatıma yön verecek, işim olmaz küfre kendini adamış kişilerin sözleriyle sayın mod![]()
neyse
dü zgün cevap ver dedi bende Kur'ân a dayanarak dedim kuran dakilerin doğru olduğunu nerden biliyorsun dedi 
allah ıslah etsinbizim sınıfta eşcinsellik tartışması vardı bir kız doğuştan oluyor demişti bende Allah günah dedigi birşeyi neden doğuştan yapsin dedim o da bunu neye dayanarak söyluyorsun dedi bende sandalye ye dayanarak dedimneyse
dü zgün cevap ver dedi bende Kur'ân a dayanarak dedim kuran dakilerin doğru olduğunu nerden biliyorsun dedi
![]()

Sakat çokbizim sınıfta eşcinsellik tartışması vardı bir kız doğuştan oluyor demişti bende Allah günah dedigi birşeyi neden doğuştan yapsin dedim o da bunu neye dayanarak söyluyorsun dedi bende sandalye ye dayanarak dedimneyse
![]()

Vardır belki. Zaten bu tür kişiler hayata küskün oldukları için böyle yazıyorlar. Aynı şekilde Samuel Beckett ve Arthur Schopenhauer gibi.acaba kendi yaşantısındada yazdıkları gibo boşvermişlik var mıdır? hayatında
çok haklısın abi Kuranı Kerim gibi mucize varken ve hadis varken bu kadar çok alimin içinden gidip küfrana met mi edimSahih sayısız hadis dururken hayatıma yön verecek, işim olmaz küfre kendini adamış kişilerin sözleriyle sayın mod![]()