Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
La ergen beyni işte. Doğru olduğundan ben çok eminim. Kendi varlığımdan emin olmadığım kadar eminim. İspatlarım da ama inanmazlar işte. Lisede hep olur onlardan, cevap verecek aklın olmaz o zaman. Sonradan bulursun cevabı. Sonra vaktinde cevap veremedim diye üzülürsün. Cahiller, umarım öğrenirler ama önce kibirlerinden kurtulmaları gerek.
ben hep susarım
çünkü kimseyi inandıracak bi zorunluluğum yok çok isterlerse gider araştırırlar der geçerim :D
bizim sınftada var ne takcam böylelerini :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve beytullah6767

KayraBey

KayraBey

Üye
Valla ben aykırı biriyim. Müslüman değil ise hiçbir konu da saygi duymam, duyamam... Saygı duymak kabullenmektir. Müslüman ol canımı ye :D

• Beğen
Tepkiler: beytullah6767, Silinen Üye 2480407 ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
ben hep susarım
çünkü kimseyi inandıracak bi zorunluluğum yok çok isterlerse gider araştırırlar der geçerim :D
bizim sınftada var ne takcam böylelerini :D

Birini dövecen aslında, benim öyle bir düşüncem vardı biraz sabrettim sonra lise bitti. İçimde kaldı. :D

• Beğen
Tepkiler: Dede ve UpOneTR
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Teğmen olmuşum :D

• Beğen
Tepkiler: Dede ve UpOneTR
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Beni tanıyanınız var mı

UpOneTR

UpOneTR

Üye
5000 den sonra hangi rütbe geliyo

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Albay

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Valla ben aykırı biriyim. Müslüman değil ise hiçbir konu da saygi duymam, duyamam... Saygı duymak kabullenmektir. Müslüman ol canımı ye :D
abi güzel yazıyon valla Allah Mısırda Suriyedeki kardeşlerimize yardımcı olsu şöyle toplu bir amin yapalım inşAllah

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Invoke
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Ben de şiir var yazayım mı ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
amen ile amin arasındakifark nedir peki ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
az kalmış albay oluyum uyuyacam:D

• Beğen
Tepkiler: beytullah6767

Üst Alt