Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
neyse ben cıkıyorum iyi geceler

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
biraz benziyor ama benim okuduğum meslekte tarla filan ölçüyon bölüyon tapu memuru oluyon öyle :)
şu bi tane kazıkla felan ölçüm yapıyolar yollarda bazen onun gibi şeyler mi :D

yok ben almayim o zaman ben pc yada masaüstünde çizerim :D

KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Invoke ve Silinen Üye 2480407

by-pegasus

Üye
  • Beğen
Tepkiler: UpOneTR
beytullah6767

beytullah6767

Üye
bizim sınıfta eşcinsellik tartışması vardı bir kız doğuştan oluyor demişti bende Allah günah dedigi birşeyi neden doğuştan yapsin dedim o da bunu neye dayanarak söyluyorsun dedi bende sandalye ye dayanarak dedim :D neyse :D dü zgün cevap ver dedi bende Kur'ân a dayanarak dedim kuran dakilerin doğru olduğunu nerden biliyorsun dedi :(

• Beğen
Tepkiler: Dede
UpOneTR

UpOneTR

Üye
bizim sınıfta eşcinsellik tartışması vardı bir kız doğuştan oluyor demişti bende Allah günah dedigi birşeyi neden doğuştan yapsin dedim o da bunu neye dayanarak söyluyorsun dedi bende sandalye ye dayanarak dedim :D neyse :D dü zgün cevap ver dedi bende Kur'ân a dayanarak dedim kuran dakilerin doğru olduğunu nerden biliyorsun dedi :(
allah ıslah etsin :D

• Beğen
Tepkiler: beytullah6767
KayraBey

KayraBey

Üye
Sakat çok :D

• Beğen
Tepkiler: beytullah6767
Burak Altun

Burak Altun

Üye
acaba kendi yaşantısındada yazdıkları gibo boşvermişlik var mıdır? hayatında
Vardır belki. Zaten bu tür kişiler hayata küskün oldukları için böyle yazıyorlar. Aynı şekilde Samuel Beckett ve Arthur Schopenhauer gibi.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Sahih sayısız hadis dururken hayatıma yön verecek, işim olmaz küfre kendini adamış kişilerin sözleriyle sayın mod :D
çok haklısın abi Kuranı Kerim gibi mucize varken ve hadis varken bu kadar çok alimin içinden gidip küfrana met mi edim

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Invoke

Üst Alt