Invoke
Üye
Müslüman olması mı gerekir ?
Gerekirdi. Neyse artık, geçti.

Müslüman olması mı gerekir ?

Sorsaydın ona evdeki adamın baban olduğunu nerden biliyorsun diyebizim sınıfta eşcinsellik tartışması vardı bir kız doğuştan oluyor demişti bende Allah günah dedigi birşeyi neden doğuştan yapsin dedim o da bunu neye dayanarak söyluyorsun dedi bende sandalye ye dayanarak dedimneyse
dü zgün cevap ver dedi bende Kur'ân a dayanarak dedim kuran dakilerin doğru olduğunu nerden biliyorsun dedi
![]()

Ona göre de senin hristiyan olman gerekirdi. Bu durumda nötr oluyorGerekirdi. Neyse artık, geçti.![]()
Neyse ben çıkıyorum
"Eğer birgün hız yaptığım için ölürsem ağlamayın çünki o an ben gülümsüyorumdur"
paul walker.
ağır olurdu dedeSorsaydın ona evdeki adamın baban olduğunu nerden biliyorsun diye![]()
insan eden diye sorar benceBen de adama tapın demedim zaten. Ki laflarında abartılacak bir şey de yok, bence çok ağır laflar değil. Çoğusu basit. @Dede @muhammed4949 Demek istediğim şey, müslüman değilse direk boş ver, olayı yanlış.![]()

Ne ya peki? Ahiretim için ne var yazdıklarında? Hepsi boş laf modum. Gel sen bana takıl sakal şalvar süper olurBen de adama tapın demedim zaten. Ki laflarında abartılacak bir şey de yok, bence çok ağır laflar değil. Çoğusu basit. @Dede @muhammed4949 Demek istediğim şey, müslüman değilse direk boş ver, olayı yanlış.![]()
mod mod mod 
Tabiki yanlış. Günümüzde kullandığımız çoğu alet de yabancı. O zaman onları da müslüman değilse kullanmayalım . Önemli olan herkesin inanma ihtiyacına saygılı olmak.Ben de adama tapın demedim zaten. Ki laflarında abartılacak bir şey de yok, bence çok ağır laflar değil. Çoğusu basit. @Dede @muhammed4949 Demek istediğim şey, müslüman değilse direk boş ver, olayı yanlış.![]()
bende öyle bir zihniyet yok demek idtediğim bu kadar delil varken o adam çok arkada kalıyorBen de adama tapın demedim zaten. Ki laflarında abartılacak bir şey de yok, bence çok ağır laflar değil. Çoğusu basit. @Dede @muhammed4949 Demek istediğim şey, müslüman değilse direk boş ver, olayı yanlış.![]()

eğer ölürsen diye birşey yok kesin ölüceziyi geceler kardeşim![]()
eğer bir gün ölürsen gülerek ölmen dileğiyle

o benim anlamıştır demek istediğimieğer ölürsen diye birşey yok kesin ölücez![]()

Sözleri seviyorum. Muhabbet de ederiz sorun yok. Bağırma bu kadarBu arada özlü sözler gibi bir bölümde olacak forumda, sürekli söz yazıyorsun, muhabbete ortak olalım diye girdin ama konuşmuyorsun. @Burak Altun

La ergen beyni işte. Doğru olduğundan ben çok eminim. Kendi varlığımdan emin olmadığım kadar eminim. İspatlarım da ama inanmazlar işte. Lisede hep olur onlardan, cevap verecek aklın olmaz o zaman. Sonradan bulursun cevabı. Sonra vaktinde cevap veremedim diye üzülürsün. Cahiller, umarım öğrenirler ama önce kibirlerinden kurtulmaları gerek.
:
Ne ya peki? Ahiretim için ne var yazdıklarında? Hepsi boş laf modum. Gel sen bana takıl sakal şalvar süper olurmod mod mod
![]()