tamam sağol rica ederim
achambo Üye hikmet366' Alıntı: yetti kadar eğer yedek batarya varsa al yanına veya şarj makınası icın ara kablo cek Genişletmek için tıkla ... yedek batarya tarzı taşınabilir şarj aleti aldım da çinden geliyo 6 dolara burda 50 tl
hikmet366' Alıntı: yetti kadar eğer yedek batarya varsa al yanına veya şarj makınası icın ara kablo cek Genişletmek için tıkla ... yedek batarya tarzı taşınabilir şarj aleti aldım da çinden geliyo 6 dolara burda 50 tl
BYFECI Üye mehmet yasir' Alıntı: BYFECI' Alıntı: Bol susamlı [/QUOTE tamda benim tarzım bir de çay getir oradan ! Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...
mehmet yasir' Alıntı: BYFECI' Alıntı: Bol susamlı [/QUOTE tamda benim tarzım bir de çay getir oradan ! Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: yetti kadar eğer yedek batarya varsa al yanına veya şarj makınası icın ara kablo cek Genişletmek için tıkla ... benimde şarj bitiyordu 4metrelik ara kablo buldum sorun düzeldi
hikmet366' Alıntı: yetti kadar eğer yedek batarya varsa al yanına veya şarj makınası icın ara kablo cek Genişletmek için tıkla ... benimde şarj bitiyordu 4metrelik ara kablo buldum sorun düzeldi
ozakin70 Üye BYFECI' Alıntı: Biz varız ya efendim Genişletmek için tıkla ... Çeeeak bana ordan simiieet sole masayi donat bide cay misss
BYFECI' Alıntı: Biz varız ya efendim Genişletmek için tıkla ... Çeeeak bana ordan simiieet sole masayi donat bide cay misss
1STayTRue35 Üye achambo' Alıntı: şarj biter priz 2 mt uzağımda takmaya eriniyom Genişletmek için tıkla ... yok artık - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: şarj biter priz 2 mt uzağımda takmaya eriniyom Genişletmek için tıkla ... yok artık
achambo' Alıntı: şarj biter priz 2 mt uzağımda takmaya eriniyom Genişletmek için tıkla ... yok artık - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: şarj biter priz 2 mt uzağımda takmaya eriniyom Genişletmek için tıkla ... yok artık
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: benimde şarj bitiyordu 4metrelik ara kablo buldum sorun düzeldi Genişletmek için tıkla ... 4 metre mi
_YldzEnes_' Alıntı: benimde şarj bitiyordu 4metrelik ara kablo buldum sorun düzeldi Genişletmek için tıkla ... 4 metre mi
teknolojibaronu Üye Ben telefondan 3gyi açıp ipadden bağlandım kolay kolay bitmez bu şarj (farkımız tarzımızdır)
Umur dağlar Üye x-scarface' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sağolasın abi 10 mesaj sonrada rütbe atlıyorum zaten
_YldZEneS_ Üye Umur dağlar' Alıntı: dün bu saatte 3-4 kişi vardı bide şimdi bak Genişletmek için tıkla ... dün gececileri beklerken babam geldi uyuma numarası yapıyordum uyuya kalmışım
Umur dağlar' Alıntı: dün bu saatte 3-4 kişi vardı bide şimdi bak Genişletmek için tıkla ... dün gececileri beklerken babam geldi uyuma numarası yapıyordum uyuya kalmışım
x-scarface Üye Umur dağlar' Alıntı: dün bu saatte 3-4 kişi vardı bide şimdi bak Genişletmek için tıkla ... Daha yazın görsen aboov :
Umur dağlar' Alıntı: dün bu saatte 3-4 kişi vardı bide şimdi bak Genişletmek için tıkla ... Daha yazın görsen aboov :
Umur dağlar Üye _YldzEnes_' Alıntı: dün gececileri beklerken babam geldi uyuma numarası yapıyordum uyuya kalmışım Genişletmek için tıkla ... güldürdün
_YldzEnes_' Alıntı: dün gececileri beklerken babam geldi uyuma numarası yapıyordum uyuya kalmışım Genişletmek için tıkla ... güldürdün
BYFECI Üye ozakin70' Alıntı: Çeeeak bana ordan simiieet sole masayi donat bide cay misss Genişletmek için tıkla ... Buyrun
ozakin70' Alıntı: Çeeeak bana ordan simiieet sole masayi donat bide cay misss Genişletmek için tıkla ... Buyrun
1STayTRue35 Üye Umur dağlar' Alıntı: dün bu saatte 3-4 kişi vardı bide şimdi bak Genişletmek için tıkla ...
achambo Üye 1STayTRue35' Alıntı: yok artık - - - Eklendi - - - yok artık Genişletmek için tıkla ... yatakta yatıp elimde telefon kulağımda kulaklık müzik dinlerken maxicepte sohbet etme keyfi varken eriniyo insan
1STayTRue35' Alıntı: yok artık - - - Eklendi - - - yok artık Genişletmek için tıkla ... yatakta yatıp elimde telefon kulağımda kulaklık müzik dinlerken maxicepte sohbet etme keyfi varken eriniyo insan