Aleykümselam fenomen kardeş :cigara:
x-scarface Üye Umur dağlar' Alıntı: Vay abi alıntı yapmışsın gözüm yaşardı :ağlarım Genişletmek için tıkla ... Şekil yapıyo aklı sıra çakal sor bakim onuda kimden öğrenmiş
Umur dağlar' Alıntı: Vay abi alıntı yapmışsın gözüm yaşardı :ağlarım Genişletmek için tıkla ... Şekil yapıyo aklı sıra çakal sor bakim onuda kimden öğrenmiş
Enes Üye 1STayTRue35' Alıntı: Aleykümselam fenomen kardeş - - - Eklendi - - - Aleykümselam fenomen kardeş Genişletmek için tıkla ... Ciğaraya devam mı
1STayTRue35' Alıntı: Aleykümselam fenomen kardeş - - - Eklendi - - - Aleykümselam fenomen kardeş Genişletmek için tıkla ... Ciğaraya devam mı
BYFECI Üye ozakin70' Alıntı: Oyş lokumda var iyide ben Türk kahvesi sevmemki :confused: nescafe yokmu cakops filan Genişletmek için tıkla ... Al bakem
ozakin70' Alıntı: Oyş lokumda var iyide ben Türk kahvesi sevmemki :confused: nescafe yokmu cakops filan Genişletmek için tıkla ... Al bakem
_YldZEneS_ Üye ozakin70' Alıntı: Oyş lokumda var iyide ben Türk kahvesi sevmemki :confused: nescafe yokmu cakops filan Genişletmek için tıkla ... sorun yok senin yerine ben alırım
ozakin70' Alıntı: Oyş lokumda var iyide ben Türk kahvesi sevmemki :confused: nescafe yokmu cakops filan Genişletmek için tıkla ... sorun yok senin yerine ben alırım
Umur dağlar Üye x-scarface' Alıntı: Şekil yapıyo aklı sıra çakal sor bakim onuda kimden öğrenmiş Genişletmek için tıkla ... sende olmasan yandı taner abi
x-scarface' Alıntı: Şekil yapıyo aklı sıra çakal sor bakim onuda kimden öğrenmiş Genişletmek için tıkla ... sende olmasan yandı taner abi
x-scarface Üye Umur dağlar' Alıntı: İnş abi Genişletmek için tıkla ... Ondan sonra facede iş bilgilerine maxide yarbay yazarsın birileri gibi
Umur dağlar' Alıntı: İnş abi Genişletmek için tıkla ... Ondan sonra facede iş bilgilerine maxide yarbay yazarsın birileri gibi
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Yoo terfi geç gelecek ya onamı takıldın manasında sordum. Genişletmek için tıkla ... Yok abi o değil başka birşey ama çözemedim
x-scarface' Alıntı: Yoo terfi geç gelecek ya onamı takıldın manasında sordum. Genişletmek için tıkla ... Yok abi o değil başka birşey ama çözemedim
ozakin70 Üye BYFECI' Alıntı: Al bakem Genişletmek için tıkla ... Hah iyi ettin iyice canim cekti neyse bakar bakar dururum artik sagol:
BYFECI' Alıntı: Al bakem Genişletmek için tıkla ... Hah iyi ettin iyice canim cekti neyse bakar bakar dururum artik sagol:
Umur dağlar Üye BYFECI' Alıntı: Yordular beni Umur'um Genişletmek için tıkla ... Yusufum diyorum gel birini bulalım o koştursın sen sefasını sür
BYFECI' Alıntı: Yordular beni Umur'um Genişletmek için tıkla ... Yusufum diyorum gel birini bulalım o koştursın sen sefasını sür
Umur dağlar Üye x-scarface' Alıntı: Ondan sonra facede iş bilgilerine maxide yarbay yazarsın birileri gibi Genişletmek için tıkla ... Kim yazmış abi
x-scarface' Alıntı: Ondan sonra facede iş bilgilerine maxide yarbay yazarsın birileri gibi Genişletmek için tıkla ... Kim yazmış abi
x-scarface Üye Joker' Alıntı: Yok abi o değil başka birşey ama çözemedim Genişletmek için tıkla ... Hayır inşallah kardeşim
Joker' Alıntı: Yok abi o değil başka birşey ama çözemedim Genişletmek için tıkla ... Hayır inşallah kardeşim
1STayTRue35 Üye TheFenomen' Alıntı: Ciğaraya devam mı Genişletmek için tıkla ... Aynen arada iyi gidiyo öyle