namaza 4.15 te kalkıyom daha 2 saat var olsun 2saat boyunca muhabbet ederız
hikmet366 Üye achambo' Alıntı: namaza 4.15 te kalkıyom daha 2 saat var Genişletmek için tıkla ... olsun 2saat boyunca muhabbet ederız
achambo' Alıntı: namaza 4.15 te kalkıyom daha 2 saat var Genişletmek için tıkla ... olsun 2saat boyunca muhabbet ederız
_YldZEneS_ Üye hikmet bu gönderdiğin çalışmadı galiba sen sis olarak değilde resimi ayrı müziği ayrı göndersene
Umur dağlar Üye BYFECI' Alıntı: Ben yarın gece kalkarım sohbete devam ederiz yine Genişletmek için tıkla ... Hahahahh olabilir bak arkadaş kHveyi yapmaya üşeniyo el atsana
BYFECI' Alıntı: Ben yarın gece kalkarım sohbete devam ederiz yine Genişletmek için tıkla ... Hahahahh olabilir bak arkadaş kHveyi yapmaya üşeniyo el atsana
achambo Üye ozakin70' Alıntı: Ahanda benim suanki halim Gozler gidiyor ama despot beyin izin vermiyor demi Genişletmek için tıkla ... üstüne bastın
ozakin70' Alıntı: Ahanda benim suanki halim Gozler gidiyor ama despot beyin izin vermiyor demi Genişletmek için tıkla ... üstüne bastın
x-scarface Üye [h=4]Konu Bilgisi[/h]Şu anda 17 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 8 misafir) hikmet366, mehmet yasir, achambo+, _YldzEnes_, BYFECI+, hurol1, Yellowworm
[h=4]Konu Bilgisi[/h]Şu anda 17 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 8 misafir) hikmet366, mehmet yasir, achambo+, _YldzEnes_, BYFECI+, hurol1, Yellowworm
achambo Üye x-scarface' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... abi 3g ve opera mobile ikisi pil bitirici bende de ikisi açık:
x-scarface' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... abi 3g ve opera mobile ikisi pil bitirici bende de ikisi açık:
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: hikmet bu gönderdiğin çalışmadı galiba sen sis olarak değilde resimi ayrı müziği ayrı göndersene Genişletmek için tıkla ... iyide o tema ben sana onları yarın gôndercem
_YldzEnes_' Alıntı: hikmet bu gönderdiğin çalışmadı galiba sen sis olarak değilde resimi ayrı müziği ayrı göndersene Genişletmek için tıkla ... iyide o tema ben sana onları yarın gôndercem
Umur dağlar Üye x-scarface' Alıntı: Bildirimlerine baktın mı Genişletmek için tıkla ... Hemen bakıyorum abi
BYFECI Üye Umur dağlar' Alıntı: Hahahahh olabilir bak arkadaş kHveyi yapmaya üşeniyo el atsana Genişletmek için tıkla ... Kahve mi lazım efendim
Umur dağlar' Alıntı: Hahahahh olabilir bak arkadaş kHveyi yapmaya üşeniyo el atsana Genişletmek için tıkla ... Kahve mi lazım efendim
ozakin70 Üye BYFECI' Alıntı: Bol susamlı Genişletmek için tıkla ... Su resim su saatte knurmu arkadas nerde buluyum simdi nobetci simit sarayi
BYFECI' Alıntı: Bol susamlı Genişletmek için tıkla ... Su resim su saatte knurmu arkadas nerde buluyum simdi nobetci simit sarayi
achambo Üye hikmet366' Alıntı: olsun 2saat boyunca muhabbet ederız Genişletmek için tıkla ... şarj biter priz 2 mt uzağımda takmaya eriniyom
hikmet366' Alıntı: olsun 2saat boyunca muhabbet ederız Genişletmek için tıkla ... şarj biter priz 2 mt uzağımda takmaya eriniyom
teknolojibaronu Üye BYFECI' Alıntı: Bol susamlı [/QUOTE tamda benim tarzım bir de çay getir oradan ! Genişletmek için tıkla ...
BYFECI' Alıntı: Bol susamlı [/QUOTE tamda benim tarzım bir de çay getir oradan ! Genişletmek için tıkla ...
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: iyide o tema ben sana onları yarın gôndercem Genişletmek için tıkla ... tamam sağol
hikmet366' Alıntı: iyide o tema ben sana onları yarın gôndercem Genişletmek için tıkla ... tamam sağol
BYFECI Üye ozakin70' Alıntı: Su resim su saatte knurmu arkadas nerde buluyum simdi nobetci simit sarayi Genişletmek için tıkla ... Biz varız ya efendim
ozakin70' Alıntı: Su resim su saatte knurmu arkadas nerde buluyum simdi nobetci simit sarayi Genişletmek için tıkla ... Biz varız ya efendim
hikmet366 Üye achambo' Alıntı: şarj biter priz 2 mt uzağımda takmaya eriniyom Genişletmek için tıkla ... yetti kadar eğer yedek batarya varsa al yanına veya şarj makınası icın ara kablo cek
achambo' Alıntı: şarj biter priz 2 mt uzağımda takmaya eriniyom Genişletmek için tıkla ... yetti kadar eğer yedek batarya varsa al yanına veya şarj makınası icın ara kablo cek
Umur dağlar Üye x-scarface' Alıntı: Bildirimlerine baktın mı Genişletmek için tıkla ... Naptın abi 173 olmuş