Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Yasminozz

Yasminozz

Üye
alemsin ali yaa... :D :D :D

Nazy

Nazy

Üye
Ya keşke dediğin gibi düşünselerdi :ehe Ama malesef konduklarını bile anlamıyorum şimdiden 3 yerden ısırmışlar :@ Bir tanesini gördüm koltuğun üstünde durmuştu sinsi sinsi etrafı kokluyordu hiç acımadan ani bir hareketle öldürdüm diğerlerinede ibret olsun diye hala koltuğun üstünde duruyor :ehe
Ama delilleri ortadan kaldırsam iyi olacak annem sineği koltukta görürse hiç acımadan ani bir hareketle banada çıkışabilir :kop:
ozaman üzerine reid sık
ben bikez öyle yaptım boşver sineği bir hafta yanıma kimse yaklaşmadı:zong:

mservank

mservank

Üye
:box
Anladın mı Dumanist alerji nasıl bir şeydir.:)

_dumanist_

_dumanist_

Üye
ozaman üzerine reid sık
:kop: Hayır anlamıyorum koca 2 ay çıkmadılar ortayada şimdi mi çıkacakları tuttu? hemde 5 6 tane :/ yada 2 3 tanede çok aktif oldukları için ben 5 6 tane diyorum :ehe
eskişehir valisine mail atıcam Eskişehire bu gece ne oluyor diye :ehe Gelip bi şeyler yapsınlar, yazıktır günahtır bana ben bütün gece naparım :(

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
:megafon::deal:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ozaman üzerine reid sık

:kop: :kop: :kop:

bende off diye bişi var ya ondan aliym diorum hep unutuyorum...nerdeyse her gece 7-8 ısırıklık ziyafet veriyorumm sineklere...bulamıyorum da mübarekleri...misket büyüklüğünde ki kızarıklarla takılıyorum işte.... :D :D

Nazy

Nazy

Üye
:kop: Hayır anlamıyorum koca 2 ay çıkmadılar ortayada şimdi mi çıkacakları tuttu? hemde 5 6 tane :/ yada 2 3 tanede çok aktif oldukları için ben 5 6 tane diyorum :ehe
eskişehir valisine mail atıcam Eskişehire bu gece ne oluyor diye :ehe Gelip -lama yapsınlar yazıktır günahtır bana ben bütün gece naparım :(
ozaman 2 aydır pek ilgi çekici gözükmüyordun demekki
bu gün ne olduysa artık:ehe

_dumanist_

_dumanist_

Üye
ozaman 2 aydır pek ilgi çekici gözükmüyordun demekki
bu gün ne olduysa artık:ehe
Valla bir şey olduğuda yok :mahcup: Aynı Cansu işte :ehe Sinek gibi düşünen birisi varsa gelsin bir baksın bana ya :ehe Bu gece sadece akıldan bir sorunum var sanırım, sinek gibi düşünen ne demek ya :ehe Bu sinekler insanda akılda bırakmıyor :ehe

kurt bey

kurt bey

Üye
ali şu mesajı yolllayanı değiştirme özelliğini bende istiyom kaç parayasa veririm :D:D:D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
vallaa bizim istanbul da sinekler nisan da başladılar mesaiye.... :D :D :D

o gün bugündür çekiyorum ben...2 günde bi mutlaka yanii...gelmedikleri zaman özlüyorumm o derece samimiyiz yanii.... :kop: :kop:

mservank

mservank

Üye
Tartışma ortamı olsun ama konular kilitlenmesin.Maxipuanlarıma karşılık.:P:

Nazy

Nazy

Üye
Valla bir şey olduğuda yok :mahcup: Aynı Cansu işte :ehe Sinek gibi düşünen birisi varsa gelsin bir baksın bana ya :ehe Bu gece sadece akıldan bir sorunum var sanırım, sinek gibi düşünen ne demek ya :ehe Bu sinekler insanda akılda bırakmıyor :ehe
bizim evdede hiç sinek yok nazar değmesin
küçükken oluyordu
gittiler
ama sivriler ince oluyor onlara ip bağlayamıyorsun
ama büyüklerine bağlayınca güzel uçuyorlar... uçurtma gibi oluyor:kro2:
ee bunu gören diğer sineklerde hemen toz oluyor

3 taneyi bir ipe bağla harika oluyor ne yana gideceklerini şaşırıyorlar:kro2:

_dumanist_

_dumanist_

Üye
vallaa bizim istanbul da sinekler nisan da başladılar mesaiye.... :D :D :D

o gün bugündür çekiyorum ben...2 günde bi mutlaka yanii...gelmedikleri zaman özlüyorumm o derece samimiyiz yanii.... :kop: :kop:
Sen alışkınsındır o zaman :)
Ben uzuunn bir süredir kendilerinden bir haber yaşarken, bugün gelip o güzel geçicek olan gecemi maf etmeye başladılar :(

Yasminozz

Yasminozz

Üye
alii yaa...yorumlara bak....vallaa alemsinn....:kop: :kop: :kop:

evet alışığımm maalesef... :( :(

mservank

mservank

Üye
İşkenceye bak yav kanatlarını koparanı duydum da iple bağlayanı ilk defa duyuyorum.

_dumanist_

_dumanist_

Üye
bizim evdede hiç sinek yok nazar değmesin
küçükken oluyordu
gittiler
ama sivriler ince oluyor onlara ip bağlayamıyorsun
ama büyüklerine bağlayınca güzel uçuyorlar... uçurtma gibi oluyor:kro2:
ee bunu gören diğer sineklerde hemen toz oluyor

3 taneyi bir ipe bağla harika oluyor ne yana gideceklerini şaşırıyorlar:kro2:
Uğraşıyor muydun gerçekten bununla ya :kop:
Arasıra ampülün önünden geçiyorlar oradan anlayabiliyorum dolaştıklarını birde bir yerim kaşınmaya başlayınca, onun dışında şimdi nerdelerdir kimbilir :ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Haaa bu arada aklıma gelmişken 00.00'daki ilk mesajla ilgili ufak önemsiz bir detayı söylemeyi unutmuşum. Bu ufak eğlencelik, yarışmaya yönetici arkadaşlar katılamıyor, katılıp kazansa bile hak iddia edemiyor. Bir sonrakine devrediyor :nargile:

Nazy

Nazy

Üye
Uğraşıyor muydun gerçekten bununla ya :kop:
Arasıra ampülün önünden geçiyorlar oradan anlayabiliyorum dolaştıklarını birde bir yerim kaşınmaya başlayınca, onun dışında şimdi nerdelerdir kimbilir :ehe
küçükken uğraşırdım:ehe
hatta 3 ü bir ipe bağlıyken dialoglarını bile duyar gibi oluyordum

1. sinek : Nereye lan
3. sinek : sağa oğlum sağa gidicez
2. sinek : ip şeyime girdi olum bekleyin
1. sinek : tamam 2 yi bekleyip hep beraber sağa dönüyoruz tamammı
3. sinek : tamam

_dumanist_

_dumanist_

Üye
küçükken uğraşırdım:ehe
hatta 3 ü bir ipe bağlıyken dialoglarını bile duyar gibi oluyordum

1. sinek : Nereye lan
3. sinek : sağa oğlum sağa gidicez
2. sinek : ip şeyime girdi olum bekleyin
1. sinek : tamam 2 yi bekleyip hep beraber sağa dönüyoruz tamammı
3. sinek : tamam
Offf :kop::kop: Çok güldüm ya :ehe
Elime geçseler ipe bağlamak yerine direk öldürürdüm heralde, gerip bir zevk seninkiside :ehe

Üst Alt