İlk mesajı Ali yazdı. Lakin yukardaki kural gereği kazanan mservank oluyor. Tebrikler. 24 saat içerisinde 15 kontör hattına gönderilece mservankHaaa bu arada aklıma gelmişken 00.00'daki ilk mesajla ilgili ufak önemsiz bir detayı söylemeyi unutmuşum. Bu ufak eğlencelik, yarışmaya yönetici arkadaşlar katılamıyor, katılıp kazansa bile hak iddia edemiyor. Bir sonrakine devrediyor![]()

buarada herkes aç yha
kontörü duyan gelmiş
Konuyu Toplam 9 Kişi okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) Nazy, _dumanist_, yasminoz+, mservank+, ALpeRenBuGRa+, Dj Airmax™, leiche+, Negative+, byred

Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) _dumanist_, mservank, kurtoğlu85, yasminoz, Dj Airmax™, byred
olmuyo ama ali...bizim ismimizi de koymuşsun..dumanist,mservank ve ben her gece burdayız.... hıhhh
daha önceki sayfalardan takip edebilirsiniz....hıhh hıhh![]()

kuru ama renklendirdik birazcıkNeyse bırakın konuyu geceye dönelim.
Gece nasıl ya kupkuru sinek muhabbeti bitti ne var şimdi.![]()

valla ben listede ne varsa onu koydum
olmuyo ama ali...bizim ismimizi de koymuşsun..dumanist,mservank ve ben her gece burdayız.... hıhhh
daha önceki sayfalardan takip edebilirsiniz....hıhh hıhh![]()

Ya Nazy duy duy .
Canturgay'ın evinde net yokmuş o da olsaydı gece daha eğlenceli olurdu.![]()
bu arada aşk olsun gececilerden dışladınız beniyasmin ve mservank gerçek gececilerden salih eksik bugün..

Ben neciyim acaba?yasmin ve mservank gerçek gececilerden salih eksik bugün..

yasmin ve mservank gerçek gececilerden salih eksik bugün..

maxi puana verilen kntrleri bile kendime almadım..sayın yöneticiler verdiğim numarayı arayıp öğrenebilirler...2 ark.ıma hediye ettim...yeri gelmişken tekrardan tşk ederim sayın adminimiz negative e...