Nazy
Üye
abi hemen kıvırıyosun amaHooppss yavaşşşş!!! Sahtekarlığa mahal yok. 00.00'da yazılmış ilk mesaj için geçerli bu. 00.00-00.99 arasındaki mesajlar için değil.

hani 00:00 dı

tamam abi 00:00 da aynı saniyede 100 mesaj anlaştıkmı

abi hemen kıvırıyosun amaHooppss yavaşşşş!!! Sahtekarlığa mahal yok. 00.00'da yazılmış ilk mesaj için geçerli bu. 00.00-00.99 arasındaki mesajlar için değil.

00.00'da yoklama var. 00.00'ın ilk mesajını atana benden 15 kontör![]()

. 00.00 içerisinde mesaj atanlara demiyor.
tamam abi 15 kont ilk mesaj
Ne yazıyor iyi oku bakalım. 00.00'ın ilk mesajını atana yazıyor. 00.00 içerisinde mesaj atanlara demiyor.
![]()

İyi o zaman katılsizin bu tartışmayı Salih'in diyalog yarışmasına versem emin olun birinci olur. ben yıkılıyorum zaten burda gülmekten.
siz beni güldürdünüz Allah sizleri hep güldürsün.

sineklere enbüyük çare nedir biliyomusunYa odada sivrisinekler cirit atıyor nasıl iyi olabilirim böyle bir durumda![]()

Ya keşke dediğin gibi düşünselerdisineklere enbüyük çare nedir biliyomusun
umursamadan dur öylece
sana kondularında sarsılma
sinek aynen şöyle düşünecektir:
yaa bu kimyager bu gün hiç eğlenceli değil
diyecek ve senden uzaklaşacaktır![]()
Ama malesef konduklarını bile anlamıyorum şimdiden 3 yerden ısırmışlar
Bir tanesini gördüm koltuğun üstünde durmuştu sinsi sinsi etrafı kokluyordu hiç acımadan ani bir hareketle öldürdüm diğerlerinede ibret olsun diye hala koltuğun üstünde duruyor 

BÜYÜK FIRSATBugün hiç keyfim yok.00:00 a da çok varmış belki biraz sevinirim.![]()

Ya keşke dediğin gibi düşünselerdiAma malesef konduklarını bile anlamıyorum şimdiden 3 yerden ısırmışlar
Bir tanesini gördüm koltuğun üstünde durmuştu sinsi sinsi etrafı kokluyordu hiç acımadan ani bir hareketle öldürdüm diğerlerinede ibret olsun diye hala koltuğun üstünde duruyor
Ama delilleri ortadan kaldırsam iyi olacak annem sineği koltukta görürse hiç acımadan ani bir hareketle banada çıkışabilir![]()