başka bişey yok ki :bilmm temilik şişe takcam onuda tüpün üzerinde pişirip tüketecem sen bilin :)
anılbaran Üye haydaravısyon' Alıntı: başka bişey yok ki temilik şişe takcam onuda tüpün üzerinde pişirip tüketecem Genişletmek için tıkla ... sen bilin
haydaravısyon' Alıntı: başka bişey yok ki temilik şişe takcam onuda tüpün üzerinde pişirip tüketecem Genişletmek için tıkla ... sen bilin
anılbaran Üye By_GaBLiN' Alıntı: Bana da hoşgeldin demi arkideşler Genişletmek için tıkla ... aynen o dediginden
By_GaBLiN Üye anılbaran' Alıntı: aynen o dediginden Genişletmek için tıkla ... Ooo Nörüyon Anıl Price
Amaru Shady Üye By_GaBLiN' Alıntı: Hoşbulduk Furkan Nasılsın Genişletmek için tıkla ... çok iyiyim. Yarın konuşuruz
By_GaBLiN Üye Pondusss' Alıntı: çok iyiyim. Yarın konuşuruz Genişletmek için tıkla ... Tamam iyi uykular
anılbaran Üye By_GaBLiN' Alıntı: Ooo Nörüyon Anıl Price Genişletmek için tıkla ... nabıyım be ya okul +ev + özel ders .... Bu böyle devam eder.Okul açılıyor boş zaman kalmıyor
By_GaBLiN' Alıntı: Ooo Nörüyon Anıl Price Genişletmek için tıkla ... nabıyım be ya okul +ev + özel ders .... Bu böyle devam eder.Okul açılıyor boş zaman kalmıyor
haydaravısyon Üye dün filim izlerken uya kalmışım annem üstümü örtmüş elimde tamir etmeye calıştım kaplim yastıgım altına zımpara kagdı
dün filim izlerken uya kalmışım annem üstümü örtmüş elimde tamir etmeye calıştım kaplim yastıgım altına zımpara kagdı
By_GaBLiN Üye anılbaran' Alıntı: nabıyım be ya okul +ev + özel ders .... Bu böyle devam eder.Okul açılıyor boş zaman kalmıyor Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin sana da sınava girecek olan herkese
anılbaran' Alıntı: nabıyım be ya okul +ev + özel ders .... Bu böyle devam eder.Okul açılıyor boş zaman kalmıyor Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin sana da sınava girecek olan herkese
anılbaran Üye By_GaBLiN' Alıntı: Allah kolaylık versin sana da sınava girecek olan herkese Genişletmek için tıkla ... aminn
By_GaBLiN' Alıntı: Allah kolaylık versin sana da sınava girecek olan herkese Genişletmek için tıkla ... aminn
haydaravısyon Üye L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler millet nasilız bu gece Genişletmek için tıkla ... ihoş geldin