hoşgeldiniz millet hadi ben yatıyorum iyi geceler :bye: :bye2:
Amaru Shady Üye hasane51' Alıntı: hoşgeldiniz millet hadi ben yatıyorum iyi geceler Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap İyi geceler millet. Yatmayan varsa ya şimdi konuşsun ya da sonsuza kadar sussun!
Amaru Shady Üye Rambo_FT' Alıntı: İyi geceler millet. Yatmayan varsa ya şimdi konuşsun ya da sonsuza kadar sussun! Genişletmek için tıkla ... şimdi konuşuyorum ama birazdan yatacağım ----------Eklendi @ 00:10:41 ---------- Yazıldı @ 00:10:13 ---------- pelın_' Alıntı: ben geldımm Genişletmek için tıkla ... uzun zaman oldu, hoşgeldin.
Rambo_FT' Alıntı: İyi geceler millet. Yatmayan varsa ya şimdi konuşsun ya da sonsuza kadar sussun! Genişletmek için tıkla ... şimdi konuşuyorum ama birazdan yatacağım ----------Eklendi @ 00:10:41 ---------- Yazıldı @ 00:10:13 ---------- pelın_' Alıntı: ben geldımm Genişletmek için tıkla ... uzun zaman oldu, hoşgeldin.
By_GaBLiN Üye pelın_' Alıntı: ben geldımm Genişletmek için tıkla ... Dışarda kar mi yağıyor ya sen buralara uğrar mıydın gerçi epeydir online değildin
pelın_' Alıntı: ben geldımm Genişletmek için tıkla ... Dışarda kar mi yağıyor ya sen buralara uğrar mıydın gerçi epeydir online değildin
Amaru Shady Üye haydaravısyon' Alıntı: gece gece acıktım dolapta temizlenmmiş balık onu mu pişrsem ne etsem Genişletmek için tıkla ... fast-food
haydaravısyon' Alıntı: gece gece acıktım dolapta temizlenmmiş balık onu mu pişrsem ne etsem Genişletmek için tıkla ... fast-food
Amaru Shady Üye Rambo_FT' Alıntı: Ye ye. Ben zamanında bu vakitte kahvaltı yapmış biriyim Genişletmek için tıkla ...
haydaravısyon Üye anılbaran' Alıntı: balık gitmez ya boşver . Genişletmek için tıkla ... başka bişey yok ki temilik şişe takcam onuda tüpün üzerinde pişirip tüketecem
anılbaran' Alıntı: balık gitmez ya boşver . Genişletmek için tıkla ... başka bişey yok ki temilik şişe takcam onuda tüpün üzerinde pişirip tüketecem
Amaru Shady Üye By_GaBLiN' Alıntı: Bana da hoşgeldin demi arkideşler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin oğuz