neyse kendinize iyi bakın yapılacak işler var iyi geceler :bye: Iyi geceler Ahmet kolay gelsin :)
By_GaBLiN Üye AHMED...' Alıntı: neyse kendinize iyi bakın yapılacak işler var iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler Ahmet kolay gelsin
AHMED...' Alıntı: neyse kendinize iyi bakın yapılacak işler var iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler Ahmet kolay gelsin
L-LumieRe Üye evden kızmaları onemlı degıl yaa.. Zten haberlerı olmazda hocaya ayıp olacak yahuu. Cozecem dedım 1 konuda fazla aldım ustelık.. oylece duruyo ----------Eklendi @ 01:58:09 ---------- Yazıldı @ 01:49:13 ---------- nereye kayboldunuz yahu
evden kızmaları onemlı degıl yaa.. Zten haberlerı olmazda hocaya ayıp olacak yahuu. Cozecem dedım 1 konuda fazla aldım ustelık.. oylece duruyo ----------Eklendi @ 01:58:09 ---------- Yazıldı @ 01:49:13 ---------- nereye kayboldunuz yahu
By_GaBLiN Üye L-LumieRe' Alıntı: evden kızmaları onemlı degıl yaa.. Zten haberlerı olmazda hocaya ayıp olacak yahuu. Cozecem dedım 1 konuda fazla aldım ustelık.. oylece duruyo ----------Eklendi @ 01:58:09 ---------- Yazıldı @ 01:49:13 ---------- nereye kayboldunuz yahu Genişletmek için tıkla ... Hangi ders
L-LumieRe' Alıntı: evden kızmaları onemlı degıl yaa.. Zten haberlerı olmazda hocaya ayıp olacak yahuu. Cozecem dedım 1 konuda fazla aldım ustelık.. oylece duruyo ----------Eklendi @ 01:58:09 ---------- Yazıldı @ 01:49:13 ---------- nereye kayboldunuz yahu Genişletmek için tıkla ... Hangi ders
By_GaBLiN Üye L-LumieRe' Alıntı: mat Genişletmek için tıkla ... Hiç sevmem ----------Eklendi @ 02:08:54 ---------- Yazıldı @ 02:08:15 ---------- Hasan ben kaçar iyi geceler yat uyu artık sabahlama bugün
L-LumieRe' Alıntı: mat Genişletmek için tıkla ... Hiç sevmem ----------Eklendi @ 02:08:54 ---------- Yazıldı @ 02:08:15 ---------- Hasan ben kaçar iyi geceler yat uyu artık sabahlama bugün
L-LumieRe Üye By_GaBLiN' Alıntı: Hiç sevmem ----------Eklendi @ 02:08:54 ---------- Yazıldı @ 02:08:15 ---------- Hasan ben kaçar iyi geceler yat uyu artık sabahlama bugün Genişletmek için tıkla ... iyi geceler oguz. Allah rahatlik versin radyo dinliyorum bitsin yaticam
By_GaBLiN' Alıntı: Hiç sevmem ----------Eklendi @ 02:08:54 ---------- Yazıldı @ 02:08:15 ---------- Hasan ben kaçar iyi geceler yat uyu artık sabahlama bugün Genişletmek için tıkla ... iyi geceler oguz. Allah rahatlik versin radyo dinliyorum bitsin yaticam
L-LumieRe Üye - SerkeŞ -' Alıntı: uyuyunca program kapanıyo herhal Genişletmek için tıkla ... zeki kafasina göre bitiriyo programi ----------Eklendi @ 03:31:30 ---------- Yazıldı @ 02:34:15 ---------- iyi sabahlar maxicep ailesi.
- SerkeŞ -' Alıntı: uyuyunca program kapanıyo herhal Genişletmek için tıkla ... zeki kafasina göre bitiriyo programi ----------Eklendi @ 03:31:30 ---------- Yazıldı @ 02:34:15 ---------- iyi sabahlar maxicep ailesi.
By_GaBLiN Üye Yuh nasıl tutturdun öyle ----------Eklendi @ 00:01:51 ---------- Yazıldı @ 00:01:23 ---------- Selam Gençler Selam Hasan
Yuh nasıl tutturdun öyle ----------Eklendi @ 00:01:51 ---------- Yazıldı @ 00:01:23 ---------- Selam Gençler Selam Hasan