Elektr0
Üye
tamamdır gençlerr bizim minoo ya kavuştukk
Ooof!!Bunun İngilizcesi var mıydı?
Oh my goooddd!!!
![]()

tamamdır gençlerr bizim minoo ya kavuştukk
Ooof!!Bunun İngilizcesi var mıydı?
Oh my goooddd!!!
![]()

Hala o nu çözemedim: eheYazı tipinden başkası sanıyorrum seni ya
![]()
: cakma yunus emre oyou human??Az önce bi konuya birisi bir şey yazmış yardım istemiş. Başka biri de şurda şurda bulabilirsin demiş. Ona cevap olarak ''Yes, you can'' diyesim geldiDelirdim galiba
I'm crazy!!
![]()

sanada.Dben yatıore herkese iyi bayramlarrr![]()
ben yatıore herkese iyi bayramlarrr![]()
yine yanlış yazdınben yatıore herkese iyi bayramlarrr![]()
sana danereye maxikarizma sanada hayırLı bayramlarrben yatıore herkese iyi bayramlarrr![]()

o da verdi yani.e ne guzel istesağol ablacımnumarayı istedim valla abla yaa patladım bugün seviyorum uleenn dedim
yok okadarda değilde tanışmak tanımak istiyorum dedim
demekki olumlu yaklasmlar var
Az önce bi konuya birisi bir şey yazmış yardım istemiş. Başka biri de şurda şurda bulabilirsin demiş. Ona cevap olarak ''Yes, you can'' diyesim geldiDelirdim galiba
I'm crazy!!
![]()

o da verdi yani.e ne guzel istedemekki olumlu yaklasmlar var

hemen kızın üstüne gitme genç ürkütürsün
valla biraz daha konuştuk falan tabi ben müşteriymişim gibi
ama birazda alışveriş yaptım tabi
daha sonra konuşuruz falan dedimde daha ne mesaj attım ne de aradım valla abla yaa![]()

bu aralar herkez kızı alışverişde buluyorvalla biraz daha konuştuk falan tabi ben müşteriymişim gibiama birazda alışveriş yaptım tabi
daha sonra konuşuruz falan dedimde daha ne mesaj attım ne de aradım valla abla yaa
![]()

hemen kızın üstüne gitme genç ürkütürsün![]()

5. Tuba_erva
bu aralar herkez kızı alışverişde buluyor![]()

keske bi msj atsaymsn .D boyle anlaysli yaklastgi icin tskr msji bi bakima.hemde bayramini kutlrdn.ama gec oldu smdi.yarn at olmadivalla biraz daha konuştuk falan tabi ben müşteriymişim gibiama birazda alışveriş yaptım tabi
daha sonra konuşuruz falan dedimde daha ne mesaj attım ne de aradım valla abla yaa
![]()
keske bi msj atsaymsn .D boyle anlaysli yaklastgi icin tskr msji bi bakima.hemde bayramini kutlrdn.ama gec oldu smdi.yarn at olmadi