Amaru Shady
Üye
mantıklı. Sürekli telefona bakıyorumPolisee bakkbuyrun memur hanım ??----------Eklendi @ 02:46:44 ---------- Yazıldı @ 02:46:05 ---------- kafanı kaldırda bir bak Aziz pirim
![]()

mantıklı. Sürekli telefona bakıyorumPolisee bakkbuyrun memur hanım ??----------Eklendi @ 02:46:44 ---------- Yazıldı @ 02:46:05 ---------- kafanı kaldırda bir bak Aziz pirim
![]()

en dogrusu hem bahanesi olur iste bayramtamam abla o zaman ben yarın erkenden bayram mesajı atim----------Eklendi @ 02:46:03 ---------- Yazıldı @ 02:45:26 ----------
![]()
Smiley Game 3D HD Androidöldürdüm ben Onu. Böyle![]()
![]()
işten anlasam yapıverirdim leen iyi para var bu işte 
Neyse Arkadaşlar Ben Artık Kaçayım Hayli BitafımSize Hayırlı Bayramlar Hoş SohbetletTuba Ablamteşekkür ederim
![]()

rica ederim.hayirli bayramlar iyi uykularNeyse Arkadaşlar Ben Artık Kaçayım Hayli BitafımSize Hayırlı Bayramlar Hoş SohbetletTuba Ablamteşekkür ederim
![]()

bende onu kastettim de söyledim Dewitterda profil resminde bile elinde telefon kurcalıyorsunmantıklı. Sürekli telefona bakıyorum![]()

iyi geceler baboş HayırLı bayramlarNeyse Arkadaşlar Ben Artık Kaçayım Hayli Bitafım
Size Hayırlı Bayramlar Hoş Sohbetlet
Tuba Ablamteşekkür ederim
![]()

şaka mı yapıyorsun ciddi misinSIZE iyi muhabbetler. Ben bi sahur yapayım.![]()
sen polis olsan istanbula bizzat suç işlemek için gelirimVaay görev başındaki memura şiddet!
Hey adamım! Tutuklusunuz![]()

ciddiyim tabi kiiyi geceler baboş HayırLı bayramlar----------Eklendi @ 02:51:35 ---------- Yazıldı @ 02:50:57 ---------- şaka mı yapıyorsun ciddi misin

güldüm./SIZE iyi muhabbetler. Ben bi sahur yapayım.![]()
he ya. Öyleyim iştebende onu kastettim de söyledim Dewitterda profil resminde bile elinde telefon kurcalıyorsun![]()

Vaay görev başındaki memura şiddet!Hey adamım! Tutuklusunuz
![]()

bayram bayram ne orucu buciddiyim tabi ki![]()
yoksa sadece acıktın mı 

acıktımmbayram bayram ne orucu buyoksa sadece acıktın mı
![]()

yoo ben gayet iyiyim.Mobillik cok kotuymusherkese iyi geceler
sana da iyi geceler 
bende yapamıyorum mobilde iyi geceler . hayırlı bayramlarMobillik cok kotuymusherkese iyi geceler

gidiyor musun??bende yapamıyorum mobilde iyi geceler . hayırlı bayramlar![]()
hayır buradayım da acıktım biraz bişiler atıştırsam iyi olar gibigidiyor musun??