Mareşal
Üye
bosver ya delimisin uzuldgne bak arayp bayramlasrsn sendeen azndan uzaktanda olsa kutlayacagn sevdklrn var.hc olmayanlar napsn
abla benim hiç yok tüm ailem ben küçükken trafik kazasında yaşamını yitirmiş

bosver ya delimisin uzuldgne bak arayp bayramlasrsn sendeen azndan uzaktanda olsa kutlayacagn sevdklrn var.hc olmayanlar napsn

yok artık ben hiç doktara felan gitmiyorum ... bizim arkadaş cerrahpaşa tıp'ı kazandı dedim ''olum Tv de doktorlar varken sizin gereğiniz yok diyee '' çocuk şimdi pişmanÖmrümüzü yedi o doktorlar![]()

aman aman alinirms hemende .seni yunus emre seniNe tayfası çaşışıodum tıutamadım yoksa geçen yıl tuttum
:Bişi abla vardı ya öyle olmuşsun gülbin miydi neydibosver ya delimisin uzuldgne bak arayp bayramlasrsn sendeen azndan uzaktanda olsa kutlayacagn sevdklrn var.hc olmayanlar napsn

bırak kibar falan''Ya sen'' demek için and dedim. Kibarlık bir nevi----------Eklendi @ 02:29:11 ---------- Yazıldı @ 02:28:46 ----------Ben de mi diğer tayfadan oluyorum şimdi
![]()
sen?? de yeter. 
yok artık ben hiç doktara felan gitmiyorum ... bizim arkadaş cerrahpaşa tıp'ı kazandı dedim ''olum Tv de doktorlar varken sizin gereğiniz yok diyee '' çocuk şimdi pişman![]()

Hala o nu çözemedimaman aman alinirms hemende .seni yunus emre seni:
: eheYazı tipinden başkası sanıyorrum seni ya 
türkçe dışı dil yasak Aziz pirim derdimde Ban atar felan belli olmaz Tırstımdostum azizim thanks de bari![]()

gercekten mi bilmiyodum basn saolsun.bu konuyu kapatyrz hemen.sonra bana pm anlatysn tamammi.smdi numarayi nasil aldn onu anlatabla benim hiç yok tüm ailem ben küçükken trafik kazasında yaşamını yitirmiş![]()

başla o zaman.Bu gece İngilizce konuşasım var. Çok saçma![]()

bırak kibar falansen?? de yeter.
![]()
Bunun İngilizcesi var mıydı?
Oh my goooddd!!! 
şşşt sustürkçe dışı dil yasak Aziz pirim derdimde Ban atar felan belli olmaz Tırstım![]()

başla o zaman.![]()
Delirdim galiba
I'm crazy!! 
sen benm tayfadansn''Ya sen'' demek için and dedim. Kibarlık bir nevi----------Eklendi @ 02:29:11 ---------- Yazıldı @ 02:28:46 ----------Ben de mi diğer tayfadan oluyorum şimdi
![]()
:gercekten mi bilmiyodum basn saolsun.bu konuyu kapatyrz hemen.sonra bana pm anlatysn tamammi.smdi numarayi nasil aldn onu anlat![]()

Dostum olaya iyi tarafından bak şimdi ben bayram namazını kılcam dogru köye çünkü iş var çörek dağtılacak ahh şu bizim köyün gelenekleri yok mu öldürür valla
estağfurullah Ertuğrul ama yarın sen kalkıp bayramlaşma telaşasına düşeceksin bense kafayı vurup akşama kadar yatıcam![]()

güzin.dBişi abla vardı ya öyle olmuşsun gülbin miydi neydi![]()
düzgün yaz bariOoof!!Bunun İngilizcesi var mıydı?
Oh my goooddd!!!
![]()