Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben zaten 15 gün burada yoktum o yüzden kota sorunum yok diye düşünüyorum :)

POWER

POWER

Üye
Bu konuda derdim olmadı 4096 kbs Sınırsız :Ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gecenin hiç zevki yok kimse kalmıyor maalesef. :(

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Malum ÖSS olduk.Bakma şimdilik girebiliyorum nete ama 1 eylülden sonra iptal. :sinir:agla

omayra

Üye
Kimse yok. Herkes maç izliyor sanırım :(

Delgado'dan da, Tello'dan, Mert Nobre'den, Serdar Özkan'dan, Baki Mercimek'ten, İbrahim Toraman'dan, Koray Avcı'dan, Hakan Arıkan'dan ve bilumum Beşiktaşlı futbolculardan nefret ediyorum :( Oynamayın kardeşimmmm!!! İzlettirmeyin kendinizi.

Tüm bu futbolcuların adını nerden mi biliyom, şu anda Antep'le maç yapıyorlar ve ben de aynı odadan giriyorum nete, dinliyorum mecburen!!

POWER

POWER

Üye
Yok walla sitede çoook işim war s60 yenileniyor of offf...inşallah ilerleyen günlerde buralarada takılırım...

omayra

Üye
Bir erkek tuttuğu takım gol atınca neden avazı çıktığı kadar gol diye bağırır ki? Ayrıca maçın spikerinin son dakikanın son dakikasında gol geldi demesi ne ifade eder? Dakikanın dakikası olur mu ? Evet, BJK 1, Antep 0 maç bitti. (Oh şükür)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sevindiğinden bağırır. Ben telefondaydım o yüzden yoktum burada. :)

Tam 1 ayda 62 saat telefonda konuşmuşum. 3 gün telefonda geçmiş neredeyse. Beyinde hücre kalmadı zaten telefon derken sigara derken. :(

systemexp

Üye
Meraktan soruyorum van,bu kadar ne konuşuyorsunuz,hadi konuştunuz dielim,konuşacak konulari nerden buluyorsunuz,anlamak zor ben 2yıldır cihazı kullanıyorum tüm aramalar toplamı 152 saat. 39 dk. 56 sn. olmuş.
Hayır var mı bi sırrı?

systemexp

Üye
Ya burda görünüyorsunuz,cvp yok ,ne yapıyorsunuz ki?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi gördüm konuyu. Hocam bilmem işte öyle böyle akıyor konuşma bi bakmışsın saat 5 olmuş ezan okunuyor. Zaten en son ezanla yatıyoruz :)

Uzakta olduğumuzdan böyle oluyor. Gerçi istanbuldaykende hep msndi ama :)

POWER

POWER

Üye
Ben geldim ama geç oldu sanki :ehe.Ayrıca systemxp konuştuğun kişi sewgilinse konu çok.Zaten bi bakmışın sabah olmuş.Vanı anlıyorum bu konauda...

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Bir erkek tuttuğu takım gol atınca neden avazı çıktığı kadar gol diye bağırır ki? Ayrıca maçın spikerinin son dakikanın son dakikasında gol geldi demesi ne ifade eder? Dakikanın dakikası olur mu ? Evet, BJK 1, Antep 0 maç bitti. (Oh şükür)

Son dakikanın son dakikası demedi ;)

Uzatma dakikalarının uzatmasında gelen gol Beşikteş lıları sevindiriyoooooorrrr dedi. :)

omayra

Üye
Son dakikanın son dakikası demedi ;)

Uzatma dakikalarının uzatmasında gelen gol Beşikteş lıları sevindiriyoooooorrrr dedi. :)

Son dakikanın son dakikası dedi. İki kere dedi hem de. Kulaklarımla duydum. :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2 kutu efes, 1 kutu winston ile geceye başladık :pro:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nerdesiniz gececiler :(

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Ben burdayımda çıkacam :(

ÖSS çocuğu olduk artık erken yatmak lazım yarın 7 de kalkacam :(

researcher

Üye
nasıl oss ya....? sinava daa 1 sene var... ?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bizim okul forumunda da herkes çıkıyoruz dersane var diyor.

Ben geçtim o yollardan artık :)

Üst Alt