Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugünden itibaren sallanan bir ilişkim yok. Hiçbir şey kalmadı :)

Altun.

Altun.

Üye
ya millet madem sıkılıyonuz. travian oynayın. bakın ben sıkılmıyorum hiç :D:D

researcher

Üye
gececiler nerdesiniz... :)

Altun.

Altun.

Üye
yok kimse bu gece kapalıyız yarın gel :D:D:D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben burdayım :)

Altun.

Altun.

Üye
iide ahmet sende herkes gidince geliyron :):) bizim gitmemizimi bekliyon :D:D

omayra

Üye
kimse yok! sabaha kadar çalışmam gerek. Evde de kimse yok kedim ve benden başka. Yalnızlık zor dostum zorrr :(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende evde yanlızım şimdi dışardan geldim :)

omayra

Üye
hoşgeldin

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hoşbulduk omayra. Sana birşey soracam.

Bir kız sevgilisinden ayrıldıysa ama onunla konuşmadan yapamıyorsa bu ne demektir? Artık benim en yakınımsın diyorsa ailemdekilerden bile yakınsın diyorsa bu nedir?

Ama bunlara rağmen hayır beraber olamıyoruz diyorsa. Sen anlarsın bu işlerden :(

omayra

Üye
Ya nedir tam olarak söyleyim mi, kararsızlık, kişiliğin de oturmamış olması ve ne istediğini bilmemek. Bence başka anlama gelmiyor.

omayra

Üye
Bu arada estağfurullah, ilişkilerden anladığımı iddia edemem. ;) Kendimce yorumlamaya çalışıyorum işte. :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kişiliğin oturmaması yaştan kaynaklı bende farkındayım.

Ne benle ne bensiz durumu var yani :)

omayra

Üye
bence üstüne gitme.. biraz sessiz kal.. tabii ayrılmanıza sebep olan kusurlu davranışı sen göstermedi isen. Kafasını toparlasın, gelirse gelir. Gelmezse zaten senin değildir;) klasik ama bence uygulanası bir taktik :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya zaten böyle oluyor. 1 gün hiç konuşmuyoruz ertesi gün direk geliyor. Ama çözemiyorum. Ben beraber olmak istemiyorum diyor ama sensizde yapamıyorum diyor.

Kafam çok karışık. Ben çok kez bıraktım gittim hep geldi. :)

omayra

Üye
Böyle davranınca ondan soğuduğunu söylemelisin. Bu davranışlarının ilişkinize zarar verdiğini anlat lisanı-ı münasiple. Ergenlik döneminde böyle gelgitlerin yaşanmasının normal olduğunu, ancak bu denli hızlı karar değiştirmesine yetişemediğini söyle. Tepesi atacaktır. :D Zira kendini büyük olarak görmek, olgun davranmak isteyecektir. En azından ben olsam böyle düşünürdüm. Belki bu şekilde, olgun olmasa da olgun gibi görünmek adına, davranışlarındaki gelgitleri azaltabilirsin, denemeye değer ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam haklısında. Zaten şuan acayip birşey var ayrıyız ama bugün 3 saat konuştuk. Hesapta hiç konuşmayacaktık :ehe

Omayra söylediğimde ama ben değişmek istemiyorum diyor. Hep hayat dolu kalmak eğlenmek istiyorum eskisi gibi ama yapamıyorum maalesef yawaş yawaş değişiyorum diyor.

omayra

Üye
Deli dolu olmak, yerine göre güzel, kimse ona içindeki çocuğu öldür demiyor, zira daha kendisi çocuk, yaşından büyük davranması zaten söz konusu olmaz. :) Bu yaştaki hanım kızları anlamam çok zor. O zamanki halimi düşünüyorum daaaa, illettt illeettttt :D Gerçi o yaşlarda benim sevgililik kaygılarım yoktu. Yaşamı, Allah'ın varlığını, içimdeki sesin ne anlama geldiğini falan sorguluyordum. Ama tek kelime ile dengesizlik ergenlik dönemi. Değişken ruh halleri, manik - depresife benzer bir ruh hali :) Zor yani hem ergen için, hem de ergenin muhatapları için :)

Bozuk tartıda doğru ölçüyü nasıl tartabilirsin ki van kardeşim :) Tartının dengeye oturması için sabretmen gerek :) Esasen ben, başından beri aynı düşüncedeyim, değişmedi düşüncem, bu yaşta sevgililik olmaz, olsa da hayır gelmez. Sana yardımcı olmaya çalışmam, sevgine duyduğum saygıdan ileri geliyor. Yoksa iş başından sakat zaten :)

Hanım kızımız, hayat dolu olmak ile dengesiz olmak arasındaki farktan bihaber :) Bu da çok doğal, hepimiz bu dengesiz dönemi öyle ya da böyle atlattık. Hormonlarımızdaki ani değişimler, duygularımızda da gelgitler oluşturdu. Bir şekilde durulacak, ancak tam olarak durulması ve kişiliğini biçimlendirmesi için yıllar var önünde :) Sen bu kadar sabrı gösterebilecek misin, mesele bu. Sevgin, zamanla büyüyüp, onu sarmalayacak mı, bunu da zaman gösterecek.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
:utan

Bu ergenlik dönemi neymiş böle yaa walla anlamadım gitti.

Ama kızlar daha çok sapıtıyo bu dönemde.Gel-git akıllı oluyolar.

Daha dün başıma gelen olayı anlatim size.

1 Haftadır dersanede bi kız yanımdaki arkadaşımı kaldırıp yanıma oturuyodu.Dünde girdim sınıfa baktım her yer dolu gititm kızın yanına oturdum.Bağırdı bana manyak. :ehe Başka yermi yok yaa git başka yere otur rahatsız etme beni dedi.

Şok oldum wala hiç beklemiodum.Sesimi çıkarmadım başka yere oturdum.Teneffüste kantine gittim tost alıp masaya oturdum.Kız gelip yanıma oturdu ve GÜNAYDIN dedi.

Walla bu güne kadar işlediğimiz psikoloji derslerine dayanarak 1. dereceden PSİKOPAT teşhisini koydum :ehe

omayra

Üye
Kız seni kötü bozmuş NeedLeFLuff kardeşim :ehe dengesizmiş hatun cidden :D

Üst Alt