Deli dolu olmak, yerine göre güzel, kimse ona içindeki çocuğu öldür demiyor, zira daha kendisi çocuk, yaşından büyük davranması zaten söz konusu olmaz.

Bu yaştaki hanım kızları anlamam çok zor. O zamanki halimi düşünüyorum daaaa, illettt illeettttt

Gerçi o yaşlarda benim sevgililik kaygılarım yoktu. Yaşamı, Allah'ın varlığını, içimdeki sesin ne anlama geldiğini falan sorguluyordum. Ama tek kelime ile dengesizlik ergenlik dönemi. Değişken ruh halleri, manik - depresife benzer bir ruh hali

Zor yani hem ergen için, hem de ergenin muhatapları için
Bozuk tartıda doğru ölçüyü nasıl tartabilirsin ki van kardeşim

Tartının dengeye oturması için sabretmen gerek

Esasen ben, başından beri aynı düşüncedeyim, değişmedi düşüncem, bu yaşta sevgililik olmaz, olsa da hayır gelmez. Sana yardımcı olmaya çalışmam, sevgine duyduğum saygıdan ileri geliyor. Yoksa iş başından sakat zaten
Hanım kızımız, hayat dolu olmak ile dengesiz olmak arasındaki farktan bihaber

Bu da çok doğal, hepimiz bu dengesiz dönemi öyle ya da böyle atlattık. Hormonlarımızdaki ani değişimler, duygularımızda da gelgitler oluşturdu. Bir şekilde durulacak, ancak tam olarak durulması ve kişiliğini biçimlendirmesi için yıllar var önünde

Sen bu kadar sabrı gösterebilecek misin, mesele bu. Sevgin, zamanla büyüyüp, onu sarmalayacak mı, bunu da zaman gösterecek.