Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ßu kız milleti warya bilmiorum ya diecek lafım yoq
eqer grurur yaparsan grurur aşkı öldürür...
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Ooo süper bir gece bitti. O küfretti ben cevap verdim öyle geçti gitti işte
POWER
Üye
Bende dertliyim tüm gece ama giremiyorum artık geceleri maxiye.Sözlüm Denizli pdr yi kazandı.331 ea2 Çukurova pdr ye yetmedi 2.öğretimine bile.Ben böle sistemin...
Bende dertliyim tüm gece ama giremiyorum artık geceleri maxiye.Sözlüm Denizli pdr yi kazandı.331 ea2 Çukurova pdr ye yetmedi 2.öğretimine bile.Ben böle sistemin...
ayy ciddi misin hayırlısı olsun ama sistem herkesi biraz değil fazlasıyla mahvetti
POWER
Üye
Maalesef merwe ya sorma yıkıldım açıkçası.Ben adanada o denizlide hemde sözlüm.Artık bana yol göründü her ay 2 defa gidecem denizliye yoksa ben dayanamam.O benim SÖZLÜM,Mawişim,Kartanem herşeyim bilen bilir...
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Yok mu bu gece kimse?
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Bu gece burada kopalım derim
depresif
Üye
offf off bu gece ben varım dostum dertliyim efkarlıyım vesselam
hafta sonu haketmediğim bir şekilde gururumu incittiler hala etkisindeyim çok sinirliyim çok agresifim o derecede deliyim hala yediremiyorum kendime
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu dinleyipte ağlamayan aşık olmaz..
ouSahin
Üye
qüzel şarkı... ama ben qüllüyi tercih ederim
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız