Yöntemleri hatasız bi şekilde sırasıyla uygularsan bi sorun yaşamazsın dostum
Abartmak gibi olmasın ama 1 sene içerisinde 40 kere flash atmışımdır,hiç sorun yaşamadım henüz
geçen hafta kasa problemiyle serwise wermiştim teli,adamlar benim modifiyeli yazılımın üstüne orjinal V51 yüklemişler,lütfen orjinal nokia yazılım kullanın diye de not düşmüşler
geçen hafta kasa problemiyle serwise wermiştim teli,adamlar benim modifiyeli yazılımın üstüne orjinal V51 yüklemişler,lütfen orjinal nokia yazılım kullanın diye de not düşmüşler
Bu yazılımı yükledikten sonra servise giderse iyice şaşırırlar bakarlar 5800 menüleri filan farklı pcye bağlarsın 5800 olarak görmez Nokia c6 olarak görür adamlar ne yapacağını bilemezler
Bu yazılımı yükledikten sonra servise giderse iyice şaşırırlar bakarlar 5800 menüleri filan farklı pcye bağlarsın 5800 olarak görmez Nokia c6 olarak görür adamlar ne yapacağını bilemezler
Walla benim için en büyük we en güzel değişiklik ew ekranı we widgetler olacak diğer tercihler kişiye göre değişir ama eksi bi yönü olacağını zannetmiyorum
+ n97hs ve ana ekranın dönmesi
+ performansın birazcık artması
+ büyük ihtimalle rds sorununun giderilmiş olması (adam başka bir soruya "o hataya rastlamadık" diye cevap vermiş oradan varsayımla yazdım)
+ STABİL ÇALIŞAN WİDGETLAR
- iç huzursuzluğu, işkilliliği - yani c6 yazılımı sonuçta ayrı bir yazılım
- sade yani diğer modifiyeler gibi ekstra optimize edilip süslenmiş değil