Bu Galaxy S3 Tam Anlamıyla Haksızlık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Yazık olmuş :D Zaten beğenmiyordum artık tam anlamıyla soğudum :ehe

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Bu her zaman böyle olur zatenonlar iyi olanları kullanır biz kötü olanı kullanırız..İhracatta bile biz kötü olanı kullanırken onlar iyi olanı kullanır .. :( Maalesef durum böyle .

aynen katılıyorum ve ne kadar kaliteli malzemeden yapıldığıda mechul Türkiye ye gelenlerin

Polymath

Polymath

Üye
ben birşey anlamadım ya. Burdaki s3 ler cift cekirdek mi yani? Fark ne tam olarak?=)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
o kadar da önemli değil bence :ehe

cliolar

Üye
Eger 2gb ram ve 4 cekirdekli s3,bi sekilde turkiyeye gelirse(3 part sirketler) one x den vaz gecebilirim.Ekranin,kalitenin,kameranin ve ses deneyimi konusunda dezavantaj olmus olur ama ,batarya ve performans olur.(1 gb fazla ram gercekden muthis yahu,tabi tegra oyunlarindanda vazgecmis olcaz ama olsun en nihayetinde begenmesemde oda s3,telefon piyasasinin ilk ucunde belkide ilk ikide)

franzliszt

franzliszt

Üye
yanlışınız var düzeltelim o diğer modelde işlemci çift çekirdek qualcom krait yani size gelen samsung 4 çekirdek bence ram in 2gb olmasına takılmayınhttp://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_S_III

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ever zaten konudaki resimde 2gb ram yazan cihazda lte gozukuyor. Qualcomm disinda lte yongasi plan chipset yok yanlis yazilmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt