Bu Galaxy S3 Tam Anlamıyla Haksızlık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Bu Galaxy S3 Tam Anlamıyla Haksızlık
Samsung'un 4 çekirdekli Exynos 4212 çipsetinde 4G bağlantı desteği bulunmamasından dolayı, Qualcomm Snapdragon S4 çipsetli modeller görünmüştü ve bu modellerde 2GB RAM vardı. İşlemcisi çift çekirdekli olduğu için Exynos 4212'nin biraz gerisinde kalan Snapdragon S4'lü Galaxy S III'lerin 2GB RAM'e sahip olmasını anlayışla karşılamıştık.

Bugün gelen haber ise Galaxy S III kullananların ya da bu telefonu satın almak isteyenlerin moralini bozabilir. Çünkü Samsung'un anavatanı olan Güney Kore'de satışa çıkan Galaxy S III'ün hem 1,4GHz'lik 4 çekirdekli işlemciye, hem de 2GB RAM'e sahip olduğu ortaya çıktı.

Geri kalan özellikleri aynı olan Kore Galaxy S III'ü, ülkemizde muhtemelen hiçbir zaman satışa çıkmayacak. Bakalım bu duruma tepkiler ne şekilde olacak.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:oha: Kendi insanlarına veriyor asıl telefonu :züü:

KayraBey

KayraBey

Üye
Evet artık kesinlikle almıyorum :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
onemli degil almayacaktim zaten ama bu haberi sgs3 ilk ciktiginda soylemiştim biyerlerde

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bu her zaman böyle olur zatenonlar iyi olanları kullanır biz kötü olanı kullanırız..İhracatta bile biz kötü olanı kullanırken onlar iyi olanı kullanır .. :( Maalesef durum böyle .

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
almayı düşünmemiştim zaten

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Herkes aniden vazgeçtiğini söylemeye başladı :ehe

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve MasteLaa
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
paylaşmasaydım keşke

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bak htc'ye adamlar amerikada çift çekirdekli modeli satıyor ama Türkiye'dekiler 4 çekirdekli.
en azından bizi sallayan firmalarda var.

klongs

klongs

Üye
bak htc'ye adamlar amerikada çift çekirdekli modeli satıyor ama Türkiye'dekiler 4 çekirdekli.
en azından bizi sallayan firmalarda var.

o salladığı için değil tegrada lte olmadığın için çift çekirdekli adreno kullanıyor :D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Eğer haber doğruysa akıllı telefon piyasasında önde olmanın bedelini kötü ödeyecek

MasteLaa

MasteLaa

Üye
[ENGİN];4814744' Alıntı:
Eğer haber doğruysa akıllı telefon piyasasında önde olmanın bedelini kötü ödeyecek

Bir de sadece Güney Kore olacağı için sadece Türkiye değil diğer ülkelerde haber doğru ise itiraz edecektir..

klongs

klongs

Üye
qualcomm iste

atakan25

atakan25

Üye
tek umut geleceğim için ıphone yoksa yine mi symbian kullancam acaba :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lumia900

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt