ExpertMurderer
Üye
hayırlısı benim kanımda ne ararsan bulunur maddeler hariçArada alkol alirim o da bazen![]()
bırakman çok zor alıştın mı bırakamıyorsunbende içiyorum malesef 3 sene oldu ama bırakmayı düşünüyorum
bırak hayatı tekrar yaşa![]()
hayırlısı benim kanımda ne ararsan bulunur maddeler hariçArada alkol alirim o da bazen![]()
bırakman çok zor alıştın mı bırakamıyorsunbende içiyorum malesef 3 sene oldu ama bırakmayı düşünüyorum
bırak hayatı tekrar yaşa![]()
Bir zaman sonra bikiyorsun birakiyorsun,bende aile haric bir cok seyde boyle olduhayırlısı benim kanımda ne ararsan bulunur maddeler hariç
bırakman çok zor alıştın mı bırakamıyorsun

ben kokusuna dahi dayanamam çok pis birşeyBir zaman sonra bikiyorsun birakiyorsun,bende aile haric bir cok seyde boyle oldu![]()

Ne sigaradan nede baska birseyden,tek tiksindigim koku balik kokusu ve onun gibi agir kokularben kokusuna dahi dayanamam çok pis birşey![]()
1 hafta dag basinda yada issiz bir yerde kal,sigara olmayincada zamanla vucut alisacakvalla ha ben ne yeminler ettim bırakacağım diye Allah'ım affetsin malesef bırakamadım
ben N8 telefonumu bu şekilde almıştım.valla sigara içmicem diyince bırakırsın herşey sana bağlı bırakcam diyorsan bırakırsınNe sigaradan nede baska birseyden,tek tiksindigim koku balik kokusu ve onun gibi agir kokular
1 hafta dag basinda yada issiz bir yerde kal,sigara olmayincada zamanla vucut alisacak
aynen çok pis birşey allaha şükür ağzıma birkere bile koymadım , koymamda , kokusu bile beni kusturcak kadar yapıyor3.5 yıl önce bıraktım ve bir daha ağzıma bile koymadım ve koymamda inşallah,ben o nalleti nasıl içmişim bunca yıl kendime şaşırıyorum,dünya varmış.
Ve içenlere nacizane tavsiyem bırakmayı düşünmeyin,HEMEN bırakın ve hayatın tadına varın.ve o sigaraya verdiğiniz parayı bir kenarda biriktirin ençok istediğiniz tv,telefon vs.almak için sermaye yapınben N8 telefonumu bu şekilde almıştım.

Asil onemli olan o ani yakalamaktirvalla sigara içmicem diyince bırakırsın herşey sana bağlı bırakcam diyorsan bırakırsın
aynen çok pis birşey allaha şükür ağzıma birkere bile koymadım , koymamda , kokusu bile beni kusturcak kadar yapıyor![]()

Peki sigarayi kiz iciyorsaArtık sigara içine kız bile vermiyorlar.

erkek vermezlerPeki sigarayi kiz iciyorsa![]()
Peki ikisi de iciyorsaerkek vermezler

Sen iste puro iciyimİçmeyin şu zıkkımı![]()
haha(cuba iyidirSen iste puro iciyimhaha
)