Bu Forumda Kimler Sigara İçiyor

Sponsorlu Bağlantılar

maxirabit

maxirabit

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ExpertMurderer ve .NeXuS.
LimePie

LimePie

Üye
bir ara bıraktım 2 gün dayandım başladım yine bıraktım dayanamadım başladım az daha psikolojim bozuluyordu ama şuan iyiyim çok şükür :)

• Beğen
Tepkiler: ExpertMurderer
ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
    Konu Sahibi
valla ha ben ne yeminler ettim bırakacağım diye Allah'ım affetsin malesef bırakamadım

Esendağlı

Esendağlı

Üye
3.5 yıl önce bıraktım ve bir daha ağzıma bile koymadım ve koymamda inşallah,ben o nalleti nasıl içmişim bunca yıl kendime şaşırıyorum,dünya varmış.
Ve içenlere nacizane tavsiyem bırakmayı düşünmeyin,HEMEN bırakın ve hayatın tadına varın.ve o sigaraya verdiğiniz parayı bir kenarda biriktirin ençok istediğiniz tv,telefon vs.almak için sermaye yapın:)ben N8 telefonumu bu şekilde almıştım.

• Beğen
Tepkiler: ExpertMurderer, maxirabit ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Ne sigaradan nede baska birseyden,tek tiksindigim koku balik kokusu ve onun gibi agir kokular
1 hafta dag basinda yada issiz bir yerde kal,sigara olmayincada zamanla vucut alisacak
valla sigara içmicem diyince bırakırsın herşey sana bağlı bırakcam diyorsan bırakırsın :)
3.5 yıl önce bıraktım ve bir daha ağzıma bile koymadım ve koymamda inşallah,ben o nalleti nasıl içmişim bunca yıl kendime şaşırıyorum,dünya varmış.
Ve içenlere nacizane tavsiyem bırakmayı düşünmeyin,HEMEN bırakın ve hayatın tadına varın.ve o sigaraya verdiğiniz parayı bir kenarda biriktirin ençok istediğiniz tv,telefon vs.almak için sermaye yapın:)ben N8 telefonumu bu şekilde almıştım.
aynen çok pis birşey allaha şükür ağzıma birkere bile koymadım , koymamda , kokusu bile beni kusturcak kadar yapıyor +o(

• Beğen
Tepkiler: ExpertMurderer ve maxirabit
maxirabit

maxirabit

Üye
valla sigara içmicem diyince bırakırsın herşey sana bağlı bırakcam diyorsan bırakırsın :)
aynen çok pis birşey allaha şükür ağzıma birkere bile koymadım , koymamda , kokusu bile beni kusturcak kadar yapıyor +o(
Asil onemli olan o ani yakalamaktir:D
Markete,pazar'a vs gitmek benim icin çin iskencesidir bir,kopek mamalari,iki,balik reyonu:D

• Beğen
canko13

canko13

Üye
Artık sigara içine kız bile vermiyorlar.

• Beğen
LimePie

LimePie

Üye
keşke hiç başlamasaydım şuan çok pişmanım 3 yılım boşa gitti :(

• Beğen
Enes

Enes

Üye
4 sene içtim 1 sene bıraktım şu aralar aşırı içiyorum 1 paket gidiyo. Çayla muhabbet falan derken o sıra çok içiliyo

• Beğen
Tepkiler: ExpertMurderer ve Oğuzhan
Xurmirac

Xurmirac

Üye
Benim annemde babamda kendimi bildim bileli içiyo babam bi ara bıraktı 2 ayda 17 kilo aldı sonra sigaraya geri başladı 25 kilo verdi(her akşam sigara işmemesi için kabuklu fıstık yiyoduk :D) . O sigaralara verdiğimiz parayı toplasak varya.......

• Beğen
zombaka

zombaka

Üye
tam dumansız forum sahası

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
İçmeyin şu zıkkımı :gun1: