Başlamayı düşnüyorum herkes içiyore :angry:
NEXUS Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Başlamayı düşnüyorum herkes içiyore Genişletmek için tıkla ... İçmemen için sebebler; 1. Sağlığa Zararlı , Kanser Olup Ölebilirsin. 2. Bütçe Yönünden Zararlı. 3. Tadı Berbat. 4. Sigara İçmek Günahtır. Hala İçmek İstermisin?
Sukut-u Hayal' Alıntı: Başlamayı düşnüyorum herkes içiyore Genişletmek için tıkla ... İçmemen için sebebler; 1. Sağlığa Zararlı , Kanser Olup Ölebilirsin. 2. Bütçe Yönünden Zararlı. 3. Tadı Berbat. 4. Sigara İçmek Günahtır. Hala İçmek İstermisin?
UpOneTR Üye .NeXuS.' Alıntı: İçmemen için sebebler; 1. Sağlığa Zararlı , Kanser Olup Ölebilirsin. 2. Bütçe Yönünden Zararlı. 3. Tadı Berbat. 4. Sigara İçmek Günahtır. Hala İçmek İstermisin? Genişletmek için tıkla ... İçersem çok arkadaşım olur ama
.NeXuS.' Alıntı: İçmemen için sebebler; 1. Sağlığa Zararlı , Kanser Olup Ölebilirsin. 2. Bütçe Yönünden Zararlı. 3. Tadı Berbat. 4. Sigara İçmek Günahtır. Hala İçmek İstermisin? Genişletmek için tıkla ... İçersem çok arkadaşım olur ama
NEXUS Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: İçersem çok arkadaşım olur ama Genişletmek için tıkla ... 1. Sağlığa Zararlı , Kanser Olup Ölebilirsin. 2. Sigara İçmek Günahtır. Sağlık'mı Arkadaş mı
Sukut-u Hayal' Alıntı: İçersem çok arkadaşım olur ama Genişletmek için tıkla ... 1. Sağlığa Zararlı , Kanser Olup Ölebilirsin. 2. Sigara İçmek Günahtır. Sağlık'mı Arkadaş mı
achambo Üye .NeXuS.' Alıntı: İçmemen için sebebler; 1. Sağlığa Zararlı , Kanser Olup Ölebilirsin. 2. Bütçe Yönünden Zararlı. 3. Tadı Berbat. 4. Sigara İçmek Günahtır. Hala İçmek İstermisin? Genişletmek için tıkla ... 4 sebep=4 paket süper uyum konulara gerçekle alakasız meaajlar yazmak süper bir duygu
.NeXuS.' Alıntı: İçmemen için sebebler; 1. Sağlığa Zararlı , Kanser Olup Ölebilirsin. 2. Bütçe Yönünden Zararlı. 3. Tadı Berbat. 4. Sigara İçmek Günahtır. Hala İçmek İstermisin? Genişletmek için tıkla ... 4 sebep=4 paket süper uyum konulara gerçekle alakasız meaajlar yazmak süper bir duygu