Bu Ekran Görüntüleri Nokia Carla'ya mı Ait?

pRime.

Üye
Haber hangi siteden?

MücahitTokgöz

android symbian karışımı gibi bişey olmuş bu ya ayarlar kısmı felan aynı androidle biraz daha orjinal bişi yapsalardı keşke.

Bu doğru artı olarak Nokia sitesinde kullanıcı yorumlarına da sunulmuş Nokia Carla diye...

Fakat ortada yanıtlanamayan tek soru neden birinci nesil Symbian^3 işletim sistemli (N8,E7,C7,C6) gibi telefonlara gelmediği. Ben Sistem olarak bir farkın olacağını tahmin edemiyorum. Zaten sızdırılan görüntelerde de fazla bir fark yok. Sistemin kaldıramayacağını belirtmeleri sanki biraz abes olmuş.
En ufak bir güncellemeyle bile bu sızdırılan görüntülerdeki sistem yenilenebilirken. Taracıyı sürümü ve Flash sürümü değişmedikten sonra bir anlam ifade ettiğini de düşünmüyorum. Tamamen Kendi Fikrim.

pRime.

Üye

dostum kusura bakma görmemişim mesajını haber computerworld den
yorumum haber için:
iphone ve androiddekine benzediğini söyleyemeyiz n9'unkine benziyor. klavye ios'unkine daha çok benziyor. müzik çaların da pek n9'a benzediği söylenemez:

bu arada güncellemenin gelmeyeceğine kendinizi bu kadar inandırmayın nokia bizi şaşırtabilir bu konuda. hiç olmadı cfw yapan ustalar çok güzel carla cfw'leri yapacaktır.

Başka bir sitede rastladım. Bu görüntülerdeki nedir acaba?

cfw zor olmasa gerek görünüşe göre klavyede yenilik var swype programını telefonumuzun kaldırdıgını düşünürsek o klavyeyi portlamak emin olun daha kolay olur diğerleride yapılır zaten 1.nesiller sıkıntıya girmeyin