payLaşım gönüL işidir , karşıLık bekLenmez ...
Kesinlikle katılıyorum. Birde şu açıdan bakmak gerek, 5000 kişinin teşekkürünü okumak yerine ki kaç kişinin gerçekten ihtiyacını gördü görmedi bilemeyiz, aslolan gerçekten ihtiyacı olan kişiye faydasının olmasıdır ki o kişide eminim teşekkürü unutmuyordur diye düşünmek lazım. İşte bu açıdan bakınca 5000 kişinin laf olsun diye pro yüklemesine karşın 5-10 kişinin harbi yüklemesine tarafım ... Kardeş bir şekilde senden bir şeyler yükledim ise tekrar teşekkürü borç bilirim. Moralini bozma emeğe saygıyı unutmayanlarda elbet var, kal sağlıcakla.+1Paylaştığın dosya defalarca indirilmişe, zaten senin emeğin boşa gitmemiş demektir, indirenlerin çoğu teşekkür yazarsa, kalabalıktan başka bişey olmaz, sorun yaşayan yardım isteyen üyenin mesajıda arada kaybolur.
![]()
Kesinlikle katılıyorum. Birde şu açıdan bakmak gerek, 5000 kişinin teşekkürünü okumak yerine ki kaç kişinin gerçekten ihtiyacını gördü görmedi bilemeyiz, aslolan gerçekten ihtiyacı olan kişiye faydasının olmasıdır ki o kişide eminim teşekkürü unutmuyordur diye düşünmek lazım. İşte bu açıdan bakınca 5000 kişinin laf olsun diye pro yüklemesine karşın 5-10 kişinin harbi yüklemesine tarafım ... Kardeş bir şekilde senden bir şeyler yükledim ise tekrar teşekkürü borç bilirim. Moralini bozma emeğe saygıyı unutmayanlarda elbet var, kal sağlıcakla.

bu öneriyi soyleceketım bende ama yani apaçi sitelerde var o cidden yakışmaz.Bu durum icin bir çözüm var o da mesaj yazdıktan sonra icerigin görünmesi. Buda maxicep e yakışmaz. İsteyen yazar isteyen yazmaz. Dert ettigin seye bak yahu![]()

ulan mert ne adamsın yaEn iyisi Burak suresiz banlansin, bu durumda onu bir daha üzmesin.
bilmiyorum.eee herkesin konuya yaklaşımlarında haklılık payı var!Ne olucak Burakcım?NAsıl bir sonuca ulaştın? yada ulaşabildinmi?
bilmiyorum.sanırım ulaşamadı
halbuki bilseler o saol, teşekkür mesajlarının bizi ne kadar mutlu ettiğini.hiç bir üyenin emeğe saygısı kalmamış durum böyle gösteriyor...
işlerine gelmiyor bir saol tşkler yazmak aslında indirmeden önce yorum yazma zorunluluğu gelse çok iyi olur![]()
teşekkürler dostum.Burak en güzel cevabı kendin vermişsin..
Konu linki gizleyen sitelere gir bak konularda sırf linki görebilmek için teşekkürler- tşk - sağol - eyv - eyvallah - ngzknmkxfnm gibi gereksiz mesajlar birbiri ardı kesilmiyor yani paylaşımının bu şekilde kirletilmesindense bırak gereksiz kişiler gereksiz yorumlarını yapmasın.. Kişinin içinde azıcık emeğe sayGı varsa zaten sana sadece teşekkür deyip geçmez düzgün yorumunu yapar bu daha iyi
az ama öz...
----------Eklendi @ 04:10:42 ---------- Yazıldı @ 04:10:27 ----------
ve akifin apaçi site benzetmesine koptum![]()
sence bu bana haksızlık olmaz mı ?En iyisi Burak suresiz banlansin, bu durumda onu bir daha üzmesin.