Bu donanımlarla hangi oyunları oynayabilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
undergroundı ben 256 mb lık rami olan pc de sornsuz oynuyodum.Celeron olması da cabası:-)

byilmazZ

byilmazZ

Üye
Bilgisayarın iyiymiş ama biraz daha hızlı olabilirdi. Dediğin oyunu havada karda açar :oke:

bizden44

Üye
Selam arkadaşlar benim pc 1792 mb ram 700mb onboard ekran kartı amd athlon 2 x245 2.9 ghz işlemci ile call of duty 5-6 gibi oyunları açabilirmiyimmmm?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
- İşletim sistemi: Microsoft Windows XP, Windows Vista, ve Windows 7

- İşlemci: Intel Pentium 4 3.2 GHz veya AMD Athlon 64 3200+ işlemci ya da daha üst modeller

- Bellek: 1 GB RAM

- Ekran kartı: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT veya daha üst model yada ATI Radeon 1600XT veya daha üst model

- DirectX: Microsoft DirectX 9.0c

- Sabit disk: 12GB boş sabit disk alanı

- Ses: 100% DirectX 9.0c uyumlu ses kartı

- Internet: Çok kişilik oyun bağlantısı için geniş bant internet.

- Oyunun aktivasyonu için internet bağlantısı

Kingmortall

Kingmortall

Üye
abi destan yazmışın resmen :ehe

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Oyunun istediklerini yazdım.Oyun destan yazıyor , ben değil. :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
:ehe:ehe

money29

money29

Üye
vala ben 256 mb fx 5500 e ned for speed carbon u oynadıysam sen neler neler yapmazsın :)

_enqin_

_enqin_

Üye
bahsettigin oyunları açar ama ben yükseltmeni öneriyom

Kingmortall

Kingmortall

Üye
para olsa yükselticem ama 1 gb ekran kartı 200 lira yükseltmeye kalksam 400 liranın üstünde para lazım oda bende yok :)

paranormal94

Üye
Sistem:
Microsoft Windows XP
Professionel
versiyon 2002
Service Pack 2

Bilgisayar :
AMD Athlon(tm)XP 1500+
1.35 GHz , 256 MB RAM

Bilgisyarımın özellikleri bunlar. Acaba hangi oyunlar sorunsuz çalışır .Lütfen önerilerinizi bekliyorum

u_cosar

u_cosar

Üye
bilgisayar donanımların düşük biraz ama age of empires oyununu kaldırır.hard truck oyununuda kaldırabilir denemen gerekiyo...

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
burdan oyunu seç kaldırır mı kaldırmaz mı o sana söyler

paranormal94

Üye
teşekkürler deneycm :D

hfu

hfu

Üye
arkadaşım o ekran kartı bende de var ve pes 2010 u high oynayabiliyorum:oke:

bu arada rambo x3100 shader model 4.0 ve directX 10 destekliyor

kral sagocu

kral sagocu

Üye
paylaşım için saoL...

--------------- Ekleme ---------------

[sıze=4]senin bilgisayarına göre bir oyun biliyorum...:adı:::stronhold 2 age of benzeri bi oyun...[/sıze]

--------------- Ekleme ---------------

STRONHOD OYNAYABİLİRSİN MESELA...:sopa::allalla:

DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
pes2010 u low yada normalde oynayabilirsinde sims3 ü kesinlikle kaldırmaz

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Öncelikle sendeki Windows 7'yi kaldırman lazım ki çok iyi performans alabilesin, XP kurduğun zaman Sims 3'de oynayabilirsin aşırı bir sistem gereksinimi yok ki Sims 3 niye bu kadar abartıldıysa, ayrıca FIFA 10, PES2010, NHL 09, Virtua Tennis, Need For Speed Underground 2, David Douillet Judo, Battle for Middle Earth 2, Age of Empires 3, SWAT, Robocop, Batman Vengeance, Moto GP 2, Mortal Kombat 4, Crazy Taxi 1-2-3, Spiderman The Movie-2, The Incredible Hulk, Ironman, Catwoman, Fantastic Four 1-2, Frets On Fire, GTA 2-3-Vice City-San Andreas, Tony Jaa Tom Yum Goong, Ultimate Alliance, Blood Rayne 1-2, Prince Of Persia The Sands of Time-Warrior Within-The Two Towers, Call of Duty 1-2, Call of Duty 4 bile oynayabilirsin ama kasar baya kapalı alanlarda rahat etsen de açık alan da oynanmaz derecede kasar, bu seviyede bilgisayarı olan diğer arkadaşlara da faydam olur umarım.

Üst Alt