Bu donanımlarla hangi oyunları oynayabilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

KoLeRa(NyZ)

KoLeRa(NyZ)

Üye
kardeşler bu siteye girdim ingilizce bişeyler yazıo benim pc demi bişey war yoksa sitedemi bişey war.cevap weren bütün arkadaşlara teşekkür ederim.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Çalıştırır ancak pek verim alamazsın...Bence sistemine yazık etme...Çünkü sistemi oldukça yoracaktır...Donanımların eski ve yetersiz kalır bu gibi oyunlar için...Çalıştıramazsın demiyorum ama bence hiç kurma...

KoLeRa(NyZ)

KoLeRa(NyZ)

Üye
Arkadaşlar ben bilgisayarın parçalarını değiştiriyimmi yoksa yeni kasa mı lazım bilgi lütfennnn

ofdoganoz

ofdoganoz

Üye
Online olarak 30 saniyede öğren,bilgisayarının teoride değil pratikte nasıl bir performansa sahip olduğunu gör
Bu işlemden sonra hangioyunu oynayacağına sen karar ver

TıKLa

theyureklicocuk

Üye
need for speed 2 total overdose caunter hard track gibi oyunları oynayabilrsin kasma yaparsa oyundan cozunurlukleri dusur rahat oynarsın

ozan_gs

Üye
sen tan bilgi vermemişsinki cpu z ve gpu z indirkur bilgileri yolla burda grafik kartın bellek ve çekirdek hızları çok önemli ok:)

Byefsane34

Byefsane34

Üye
Arkadaşalr sistemim :2.66 Ghz - 1280 mb ram(1gb+256mb) - Sapphire Ati HD 3650 512MB 128Bit - Pentium 4 (R) Nolur pes 10-cod5-crysis bu oyunlar kaldırır mı yazılacak Her yoruma şimdiden binlerce kere
Teşekkürler...

anemik

anemik

Üye
Görüntü özelliklerini %60-70 civarında oynatır güzelce. ama yüksek kalite bekleme.Yinede bi dene istersen. Ama %60-70 özelliklerde kesin calıştırır diyebilirim. Kolay gelsin şmdiden.

RAM ini yükseltmeye bak 2gb yap iyi olur. Ekran kartı güzel.Eğer para war dersen 256bit fln yaparsın iyi oLur.

guero

guero

Üye
Crisisi Kesinlikle kaldırmaz Cod 5 ' i Çok rahat Pes 2010 ise Low modda Oynarsın low Dediğim en küçük ayar ama inan deişen bişey olmuyo gayet güzel Herşey oynanabiliyo

Revengeful

Emekli Yönetici
oynarsın bence

anemik

anemik

Üye
Crysis düşük özelliklerde oynatır bnce.

Byefsane34

Byefsane34

Üye
Şimdiden Hepinize Çok Teşekkürleler çok yardımcı oldunuz ...

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Sizce pc min Ghz ii mi yoksa kötü mü kötü ise nasıl yükseltebilirim o/c dısında

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
O/C hiç deneme , evdeki bulgurdan olmayasın...Tavsiyem önce oyunu kurup dene...Performansına göre önce RAM takviyesi yaparsın...Onun dışında diğer arkadaşlarında dediği gibi , yüksek performans alamazsın...Yükseltmek yerine önce oyun sırasında CPU sıcaklığını gözden geçir...60-65 i geçerse macunu tazele ya da bakır bir soğutucu kullan...Onun dışında yükseltmek için yeni bir CPU almaktan başka çare olmaz...

anemik

anemik

Üye
Bncede en mantıklı yöntem bu .Biraz çetrefilli ama daha iyi performans sağlar.
Ama en temizi RAM yükseltmen.Ekran kartı bnce yeterli düzeyde.

Byefsane34

Byefsane34

Üye
Peki sizce Ghz i ii mi pc nin

anemik

anemik

Üye
iyi yani idare eder.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
intel pentium dual core 1.60 ghz 2 gb ram işletim sistemim windows vista home premium 64 bit ekran kartı nvidia leadtek winfast 210 512 mb ddr2 ekran kartı need for speed underground gibi oyunları açarmı ? yardım edenlere şimdiden teşekkürlerr :bigstar::bigstar:

undercover gibi

alixkandemir

Üye
evet bahsettiğin oyunları acar

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
oo açmazmı.. 256 mb bu .. yani pes serilerini açar yalnız 2009 low da açar belki medium da da açar ama kasabilir belki..
ama genelde açar. yüklücegin oyunları .. he bide oyun yüklerken googlede sistem gereksinimlerine bak oyunun.. ozman yükle ;)

Üst Alt