Bu donanımlarla hangi oyunları oynayabilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Paylaşımlı ekran kartı olamaz mı ? Onlarda da mı 2^n şeklinde gidio ?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ya 1 gb ekran kartı çalışmayan oyun yok bide i3 işlemci süper bence o ekran kartı paylaşımlıdır...

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
14 mb ekran kartı olmaz.Win 7 sorunudur bu ekran kartını 14 mb olarak görüyor bazıları.

sinyor alfonzo

Üye
ya bende windows 7 işletim sistemi var ama need for speed undercover açılmıyor açıyorum ekran gelmiyor yada açılıyor kalıyor öyle bir yardımcı olursun teşekkürler:op:

u_cosar

u_cosar

Üye
Bence ikisi de kaldırır :oke:

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Ya paylaşımlı olunca ram ile ortak kullanıo falan o olay yüzünden 14 olmasın ?

asdasdss06

asdasdss06

Üye
win7'nin sorunuymuş

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Paylaşımla alakası yok.

qanqister

qanqister

Üye
arkdaşım Street Fighter 4 ü kaldırır dahasını bılemem ama al bu lınkı orda araştır işlem 3 4 dakk asürere ama değiyor arkdaşarımızda verdi ama bde ben verimd edim ne olur ne olmaz :aha:www.systemrequirementslab.com
sana kolya gelsın :):bye2:

--------------- Ekleme ---------------

yo verdiğmiz sitler kedince ingilizce saten sen sadece oyun u seçicen o akar sonra 3 4 dakıka bekle ordakılerın hepsı yeşilse o oyunu pc kaldırır 1 2 tane kırmızı varsa bılemem ama bılgısıyarın ıyı gıbı tam ıyı denılemez ama :hmmm

oguzhan54

Üye
benim pc bayaa eski 5 senelik özellikleri şunlar:
AMD atlhon 64 processor 3000+ 3.2 ghz
1gb ram
direct x 9
ati radeon x300/x550/x1050 .256 mb .60hz özellikler bunlar pro evoletion soccer (pes) fifa ve cod oyunlarından hangilerini kaldırır.yani kaçı pes 2008 fln öyle cod 3 fln yani bide mount and blade i kaldırırmı nolur bir yardım edin

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
fıfa 09 a kadar kaldırır pes 09 a kadar 09 ları acarmı bılmem

call of duty 4 e kadar 4 dahıl ama en dusuk ozellıkte oynarsın 4 u x300 ekran kartı paylasımıyla beraber acıyor cod 4 u senınkını bılemem tam olarak
hatta crysıs ve crysıs warhead acılıyo x300 kartla ama kasılmaması ıcın 2 gb ram lazım en az cunku 500 mbkadarını ekran kartı paylasım alarak kullanıyor

oguzhan54

Üye
saolun peki pes 2011 i kaldırması için neleri değiştirmeliyim

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bu siteden bak.IE ile gir mozillada eklenti istiyor.Burdan bak hangisi kaldırır die.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Hala konuların başlığını atamıyoruz.Lütfen sorunu konu başlığında belirtelim.

oguzhan54

Üye
medatörüm pardon özür

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Önemli değil , başlığı değiştirdim.Bundan sonra dikkat edersen sevinirim. :oke:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bu siteden bak.IE ile gir mozillada eklenti istiyor.Burdan bak hangisi kaldırır die.

:oke:

ali kardesımın soyledıgı sıteden bak bıde pes11 ıcın pıxelshader 3 lazım ekran kartını degıstıreceksın

oguzhan54

Üye
değiştirmesem arada birmi donar hepmi donar
ve ekran kartı önerirmisin düşük bütçeye göre

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
pixel shader desteklemiyor bu yüzden hiç açılmaz oyun.Ekran kartı istiyorsan bi hd4650 seni yıllarca idare eder.100 tl civari gibi bi fiyatı var.Zaten 250-300 tl arasındaki kartları alsan darboğaz yapar.Sen sadece futbol oyunları ve arada fps oyunları falan oynuyorsan bu kart seni yıllarca idare eder.

oguzhan54

Üye
evt aynı dediğin gibi futbol ve fps oynuyorum dediğini alıcam ama oyun hiç açılmaz diyorsun gerçek ten açılmazmı bi yolu yokmu

Üst Alt