Bu da benden HandWave Beta 1 - Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

ressam58

ressam58

Üye
Gardaş çok sağol.Fakat sana bişey sorayım.Yükledim uygulamayı eline sağlık ama diyoki telefonda kalıcı hasarlar bırakabilir falan.Napalım tekrar silelimmi ne dersin?Ben biraz korktum açıkçası şimdi bozulur falan.

ahamit

Üye
ne bu arkadaşlar

jaco

jaco

Üye
arkadaşım cok saol sonunda bulmuşsun programı ellerine sağlık teşukkere değer

ates1

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar icin sagolun;)=)

xkadir61

xkadir61

Üye
n73 çalışıyor. emeğine sağlık.

gökmen

Üye
ellerin dert görmesin sağol

xkadir61

xkadir61

Üye
arkadaşlar proğramın ne işe yaradığını tama olarak çözdünüzmü.???
o küçük kameraya el sallayınca. yani sağdan sola elinizi yavaşça geçirin. menüdeki ikonlar üzerinden diğerine geçiş oluyor.

hikmet53

hikmet53

Üye
eline saglik hele sükür yasinlandi

blackface

blackface

Üye
Paylaşım için çok teşekkürler.El i aştım artık kafayla fln değişiyorum menüyü :D xD

kngbld

kngbld

Üye
Ne işe yarıor

ahmetsoul

ahmetsoul

Üye
n95 te calisiyor.ama elinizi biraz yavas hareket ettirmeniz gerikiyor.ayrica yukari asagi opsiyonu yok.kamera surekli calisiyor batarya omru acisindan kotu.son olarak isikli ortamda kullaninca verim artiyor.tesekkurler

matraxadr

matraxadr

Üye
güzel uygulama cihazınızı tv ye bağlayın karşısına geçip kontuğunuza kurulup galeri de resimlerinizde gezinmenin keyfini oturdugunuz yerden çıkarın.:oke:

herkeze iyi forumlar(denendi-tavsiye)

xxxcxxx

Üye
n78: denendi ve çalıştı

"xSoS"{ß}"

"xSoS"{ß}"

Üye
Teşekkürler.

ulasates

Üye
arkadaslar buda guzel fakat sadece sag sol yapıyo ılerde bunu gelıstırıp her yone gıdebılen klasorlerı acabılen bı surumunu yaparlarsa harıka olur ayrıca n73de cok hos duruyo
ayrıca programda yan ekran destegı yok dıyo ama bnm n73 u yan ekrana cevırınce calısıyo :D

raden

raden

Üye
ya kardeşim yaptın bi hayır ne bu ne işe yarar ne amaşla kulanılır nedir ya açmısısn konuyu miltte çoşmus söylesene ne bu ya sitelerde arıyom buldugum sonuclar çokk harika bir pro ing açıklaması hay ben bu ne :S

pouytr

Üye
ne işe yaradıgınıda yanına yazın baride bilmeyenlerde anlasın böle link vermekle olmuyor ya

pc_maniaaa

Üye
bende prg kurdum çalışıyor ama bi soru sormak istiyorum deneyen arkadaşlara videosunu izlediğimde ön kameranın görüntüsü ekranda hiç gözükmüyor. benim telefonda ise kameranın görüntüsü sol üst köşede duruyor onu kaldıramadım. bu konuda bildi verebilir misiniz. sizde de durum aynı mı? teşekkürler şimdiden

Takipçi Satın Al

Üst Alt