doqukans2
Üye
-
Konu Sahibi
-
bir kaç video izledim 5s z2 s5 M8 Note3 kamera karşılaştırmalarına baktımBende şuan 5s var işte yeni aldım cihaz gerçekten çok hızlı diğer telefonlardan eksiği yok hepsindende stabil çalışıyor bence
aynen ultrapixel hiç çekimlerine bakmadım nasıl çekiyor diyeZ2 den sonra M8 in gelmesi lazım aslında, 4mp değil 4ultrapixel kamera o
iphonedan umudu kestim @sLeepLe dediğiniz gibi 6nın tasarımı olmamış bence kenarlar 5s de daha iyiydi ama oval iphone'a gitmemiş bende 5s i düşük gördüm koymadım listeye ama 64-bit sistemi ile hepsini tokatlarmı bilemem
ikincisi @>Pessimistic. dediğiniz gibi kullanım alanları sıralaması öncelik sırasına göre şöyle denebilir
Kamera>Update Desteği (en azından 1-2 yıl)>Zamanla Şişmeyen Sistem Performansı (GPU performansı pekte umrumda değil)
@fk555897 kardeşim fikrin için sağolasın
Son Olarak Listeye iPhone 5S 32 GB girmeyi hakedermi etmezmi ?bunuda konuşalım ama kamera açısından mantıklı olanı yapmalıyım şimdiden@0MG90 Kardeşim Fikrin için çok sağol bunları hep değerlendirip seçim yapıcam sayenizde yanlış bişey yapmaktan kaçmaya çalışıyorum sağolun
aynen ultrapixel hiç çekimlerine bakmadım nasıl çekiyor diye
İsterse double ultra olsun bu 4 mp olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Şimdi hemen saldırı moduna geçmeyin biliyorum kamerası iyi.Her şey mp değildir diyen de olur şimdi onu da yazayım...Z2 den sonra M8 in gelmesi lazım aslında, 4mp değil 4ultrapixel kamera o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?