MrDexter11
Üye
ve yeni botun tarihi belli oldu
27 ARALIK
hocam valla, senden şu haberi bekliyordum uzun süredir (:
başka bot denemedim bile,
pazar günü gelsin de broken bot.a kavuşalım artık
)ve yeni botun tarihi belli oldu
27 ARALIK
)dostum böyle resimler paylaşırken köy ismini gizlemeni öneririm. oyun yetkilileri ya da bi şikayet sonucu hesabın kapatılabilir bilgine
Arkadaşlar sorun nedir ?
hocam valla, senden şu haberi bekliyordum uzun süredir (:
başka bot denemedim bile,
pazar günü gelsin de broken bot.a kavuşalım artık)
haklısınız özletti kendinikar lı olan guncellemede KB ye tıklayınca yeniden başlatmaması lazım o düzeltilmişti.@BLade AzraiL benim bs de ilginç bir şey olmaya başladı bot ile yada el ile köy binasına tıklayınca cc yeniden başlıyor bs i kaldırdım yeniden kurmak isteyincede eski sürümü kurdurmuyor git yeni sürümü kur diyor onu da kurdum vaziyet onda da aynı
bs2 de görüntü rezalet ya onda da denedim sonuç aynıhaklısınız özletti kendini
kar lı olan guncellemede KB ye tıklayınca yeniden başlatmaması lazım o düzeltilmişti.
yeni bir bs var. BS 2 denemek istersen buyur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
EGER BU OLMAZSA TEAMLA BAĞLANIP BİDE BEN BAKAYIM.
bs 4500 ü kur ozaman hocam.pixel ayarlarını yapalım birde öyle deniyelimbs2 de görüntü rezalet ya onda da denedim sonuç aynı
verdiğin link 4500 mübs 4500 ü kur ozaman hocam.pixel ayarlarını yapalım birde öyle deniyelim
verdiğin link 4500 mü
Dostum sorunu çözdümLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu 4500
bilgi için saolasın.Dostum sorunu çözdüm
şöyle ki sorun ne bs de ne de cc de sorun versiyonda
eğer versiyonun 8.67.3 ise kb tıklayınca atıyor
yok eğer 8.67.8 ise sorun yok demektir
gel gelelim asıl soruna bs 8.67.3 ise mybot ölü köylere saldırıyor ama kb tıklayınca oyundan atıyor (ki sorunda burada başlıyor eğer tuzakları kurmak için kb tıklayınca oyundan atıyor sonra tekrar kb tıklıyor bu döngü böyle dönüp duruyor ) yok eğer ver 8.67.8 ise oyundan atmıyor ama ölü köyleri bas geçiyor buyur cenaze namazına şimdi
neyse yarın cıkacak bizim bot önemli değil beklerizbilgi için saolasın.
bu durumda mybot la ganimet kasmak sıkıntı demek
selam, tespit doğru, eğer ki X Yayı veya Cehennem Kulesi yükseltmedeyse, 8.67.3 versiyonunda KB ye tıklarsanız oyundan atar. ama bu MyBot'u kullanmaya engel değil, "Çeşitli" yazan ayar kısmındaki "Silahlandır & Yükle" seçeneğini kaldırın. bunu kaldırırsanız KB'ye tıklama ihtiyacı duymaz zaten, oyundan atmadan mis gibi kasabilirsiniz. ayriyetten bu mybota özel bir durum değil, oyunun kendi hatası, hangi botu kullanırsan böyle: ya karlı tema, ya da karsız ama kb ye basınca atan versiyon.Dostum sorunu çözdüm
şöyle ki sorun ne bs de ne de cc de sorun versiyonda
eğer versiyonun 8.67.3 ise kb tıklayınca atıyor
yok eğer 8.67.8 ise sorun yok demektir
gel gelelim asıl soruna bs 8.67.3 ise mybot ölü köylere saldırıyor ama kb tıklayınca oyundan atıyor (ki sorunda burada başlıyor eğer tuzakları kurmak için kb tıklayınca oyundan atıyor sonra tekrar kb tıklıyor bu döngü böyle dönüp duruyor ) yok eğer ver 8.67.8 ise oyundan atmıyor ama ölü köyleri bas geçiyor buyur cenaze namazına şimdi
Arasındaki fark ne kardeşim mybot ile neden diğeri değilde bu botmy bot ve broken bot .. ikisi de ücretsiz diye biliyorum ben.
mybot halihazırda kullanılabiliyor, forumda baslıkları var zaten..
broken bot ise yarın cıkacak,
burayı takip edersen onu da görürsün dostum![]()

İlgin için teşekkürlerhocam mybot' u ben hiç denemedim şahsen..
güncellemeden önce broken bot'u kullanıyordum, ve de hiç sorun yaşamamıştım.
güncelleme sonrası broken bot hemen yeni versiyonu cıkarmadı,
o sırada cok bot cıktı piyasaya, coğunda güncelleme kaynaklı hatalar vardı..
kar efekti, ana bina bug.u vs derken coğu tırt cıktı botların..
ama mybot'da sıkıntı yoktu sanırım,
yine de broken bot.u beklememin sebebi performansının benim için diğer botlarla karşılaştırılamayacak kadar iyi olması![]()
Pekala bot arama yaparken sunucu hatası veriyor her 10 aramdan sonra bunu masıl çözerizİlgin için teşekkürler
hangi botu kullanıyorsun? sorun köy arama hızı ile alakalı mybotta misc sekmesinde villa search delayda ki ayarı yükseltirsen eskisi kadar sık olmazsın bu hatayı.Pekala bot arama yaparken sunucu hatası veriyor her 10 aramdan sonra bunu masıl çözeriz