Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaBrokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)
ALLAH senden razı olsun ama ben 3.3 ude kullanamamıstım ne yaptıysam calısmamıstı 4. paylastıgın zaman teamwiewer ile bağlanıp halletme imkanın varmı? simdiden tşk ederim clash bot 7.9 ile idare ediyorum oda 100 bin ganimet ile
ALLAH senden razı olsun ama ben 3.3 ude kullanamamıstım ne yaptıysam calısmamıstı 4. paylastıgın zaman teamwiewer ile bağlanıp halletme imkanın varmı? simdiden tşk ederim clash bot 7.9 ile idare ediyorum oda 100 bin ganimet ile
hangi botu kullanıyorsun? sorun köy arama hızı ile alakalı mybotta misc sekmesinde villa search delayda ki ayarı yükseltirsen eskisi kadar sık olmazsın bu hatayı.
brokenbot bu sefer beklendilerimize cevap vermeyebilir ben çok sevmedim şimdilik videosu var bakalım kendi ne zaman gelir
büyü ve şifacıyı kullanabileceğimiz yazıyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
pesscyln
Üye
Ganimet hepimize lazım ama adamıda fazla sıkıp dar boğaz etmiyelim ztn bizim için ugrasıyor hazır olunca paylasır o kdr bekledik gerekirse 1 gun daha bekleriz
jeliboncocuk
Üye
bukadar bekleyeceğinize kendi sitesine bakarsanız daha iyi olur sizler için .