Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

cici60

cici60

Üye
ClashBot bot 7.9 kullanıyorum sorunsuz çalışıyo brokeni aratmıyo arkdaşlar

MrDexter11

MrDexter11

Üye
clash bot kasabiliyo mu peki ostum, indirdiğimize değer mi yani ?

korolenj

Üye
Failed to access properly zoomed out main screen böle bi hata veriyor

MrDexter11

MrDexter11

Üye
win10 'da sıkıntı çıkardığını ben de çok yerde duydum, ve araştırdığımda öyle olduğunu öğrendim ..
sanırım şu an için sadece win 7, 8 falan sorunsuz çalıştırıyor ..

atraksiyon_show

Üye
Brokenbot yeni sürümü ile ilgili bir gelişme yok mu arkadaşlar?

atraksiyon_show

Üye
Kötü vallahi çok kötü..

by-fattaci

by-fattaci

Üye
arkadaşlar bot bot diye ağlıyoruz ama yeni güncelleme ile bot öldü bunu kabul edelim artık. inanmayanlar alttaki resme baksınlar
dahada devam ediyordu mecburen durdurmak zorunda kaldım yani hesap şu
221*900 = 198.900 altın gitti ve elde var sıfır

orhanblt

orhanblt

Üye
arkadaşlar bot bot diye ağlıyoruz ama yeni güncelleme ile bot öldü bunu kabul edelim artık. inanmayanlar alttaki resme baksınlar
Akmasa da damlıyor. O kadar sıkıntı da yapmayın arkadaşlar, çünkü botdan ziyade normalde de ölü köy pek çıkmıyor. dönem dönem böyle ganimet sıkıntısı yaşandığında coc birşekilde müdahale ediyordu. Yani demem o ki hali hazırda clashbot gayet stabil çalışıyor. broken bot u beklemenin pek manası yok. olmayan ölü köyü bulma özelliği yok sa :)

hs1987

hs1987

Üye

ben botu açmadan önce 800 kupa aralığına inip çalıştırıyorum geceden sabaha ( yaklaşık 10 saat ) 4-5 ml altın iksir kasıyor genelde 300-350 köy geçiyor 20-30 saldırı yapmış oluyor (arama kriterim altın 100 bin iksir 90 bin öl köy )

YusufPala

Üye

Arkadaşlar sorun nedir ?

YusufPala

Üye
Ekranda siyahlıklar var gördüğünüz gibi yardımcı olursanız sevinirim

by-fattaci

by-fattaci

Üye
@BLade AzraiL benim bs de ilginç bir şey olmaya başladı bot ile yada el ile köy binasına tıklayınca cc yeniden başlıyor bs i kaldırdım yeniden kurmak isteyincede eski sürümü kurdurmuyor git yeni sürümü kur diyor onu da kurdum vaziyet onda da aynı

Üst Alt