Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

fatih1542

Üye
Merhaba benıms sadece kupa geliştirme ihtiyacım var su 1000 tass ısınden dolayı ıs geregı oturupta kasamıorum kupa sızden rıcam botu aktıf olarak kullanıorum nasıl bır ayar cekmelıyım kupa kasması ıcın ? TH9 koy sevıyesı bot olarakta 3.05 ingilizce kullanıorum

mudda

Üye
Botu calistirirken bilgisayariniz cok fazla isiniyor mu?
Bir sorum daha olacak uygulamayi arka planda calistirirken kb bulunamadi,kışla bulunamadi.. gibi uyarilar aliyorum.. bunu nasil cozecegim

mehmet tulum

Üye
blade kardeşim yetkili sensen fotoğraf gözüküyorsa na yapacağımı söyle gözükmüyorsa ben anlatıyım botu yüklediten sonra hiç açmadı direk hata verdi.Bi bilgi verirsen sevinirim

Son düzenleme:

yzsalman

Üye

bunun nedeni nedir ?

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
blade kardeşim yetkili sensen fotoğraf gözüküyorsa na yapacağımı söyle gözükmüyorsa ben anlatıyım botu yüklediten sonra hiç açmadı direk hata verdi.Bi bilgi verirsen sevinirim
mehmet kardes foto gozukmuyor
team verirsen baglanip bi bakim

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Botu calistirirken bilgisayariniz cok fazla isiniyor mu?
Bir sorum daha olacak uygulamayi arka planda calistirirken kb bulunamadi,kışla bulunamadi.. gibi uyarilar aliyorum.. bunu nasil cozecegim
bluestack ram i cok yuksek derecede kullanir. isinma bu yuzdendir.
kb bulunamadi vs. hatasini tam ekran baska bir oyun vs. gibi acarsaniz o hatayi alirsiniz.

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Bayram nedeniyle foruma az girebiliyorum affiniza siginiyorum arkadaslar.

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba benıms sadece kupa geliştirme ihtiyacım var su 1000 tass ısınden dolayı ıs geregı oturupta kasamıorum kupa sızden rıcam botu aktıf olarak kullanıorum nasıl bır ayar cekmelıyım kupa kasması ıcın ? TH9 koy sevıyesı bot olarakta 3.05 ingilizce kullanıorum
kb saldiriyi isaretleyiniz kupa araligi 0 - 3000 yapiniz.
egerki Köy Binasini (%1) sasiriyorsa bulamiyorsa hatali daliyorsa.
o sorun cozulememistir.
bilginize

by-fattaci

by-fattaci

Üye
maalesef windows 10 da çalışmıyor

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
maalesef windows 10 da çalışmıyor
uyumluluk modundan halletmeniz lazım,eğer olmuyorsa win10 büyük bi fiyasko olacak demektir.ama win10 tanıtım videolarında win7 de çalışan tüm programlar win10da da çalışacak demişlerdi.bence win10 ile alakalı sorununuz.

mert285

Üye
arkadaslar hide bs bende aktıf olmuyor arka planda calıstıramıyorum bılgısı olan yardım etsn

hs1987

hs1987

Üye
oto duvar yükseltme ayarlarınız nedir kullananlar paylaşabilirmi yarından itibaren başlyacağım min altın min iksir diye belirtilenler duvar yükseltmeden sonra kalmasını istediğim altın ve iksir miktarlarımı yoksa min bu kadar altın olursa duvar yükseltmeye başla komutumu malum bütün altını duvara basıp köy arayamayacak kadar bitirmesin

mrdegerli

Üye
oto duvar yükseltme ayarlarınız nedir kullananlar paylaşabilirmi yarından itibaren başlyacağım min altın min iksir diye belirtilenler duvar yükseltmeden sonra kalmasını istediğim altın ve iksir miktarlarımı yoksa min bu kadar altın olursa duvar yükseltmeye başla komutumu malum bütün altını duvara basıp köy arayamayacak kadar bitirmesin
Hocam şimdi şöyle oluyor ki, benim duvarlarım 8.seviye, 9a geliştiriyorum, 1m geliştirme bedeli var, altın ve iksir ile yükseltmeyi kullanıyorum, minimum altın iksir yerine ise altında minimum 1,200,000 yazıyorum. 1.2M altın olunca direk duvar basıyor geriye 200k Altın kalıyor, o da köy ararken sıkıntı olmasın diye,, tolerans yazan yeri yüksek olarak işaretledim

by-fattaci

by-fattaci

Üye
uyumluluk modundan halletmeniz lazım,eğer olmuyorsa win10 büyük bi fiyasko olacak demektir.ama win10 tanıtım videolarında win7 de çalışan tüm programlar win10da da çalışacak demişlerdi.bence win10 ile alakalı sorununuz.
hallettim çalışıyor yazı karekterini düşürünce çalıştı

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar genetik olarak şu sorun var.

broken bot calismayi durdurdu yanit vermiyor

bu sorunu cozebilen var mi ?

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
Arkadaslar genetik olarak şu sorun var.

broken bot calismayi durdurdu yanit vermiyor

bu sorunu cozebilen var mi ?
3.0.5 de yapıyordu 3.0.1 de yapmadı 3-5 gündür.genelde geceleri bırakırken oluyodu 3.0.5de

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
yeni basladi

Üst Alt