Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
enisteminki 454 :) o hic kapatmiyor pc yi

dewil35

dewil35

Üye
ama yeri geliyor bir saatte 100 tane koy bınası yıktıgını dusun bide benim gorusum boyle biseyden dolayı kımseyı banlıyamazlar banlanırsanız hakkınızı arama şansı dogar size

mrdegerli

Üye
hocam duvar geliştirme işini anlayamadım. benim köyde duvarlar 8 ve 9 seviye. hepsini 9 yapmayı planlıyorum. diğer sekmesinde duvar seviyeniz=8 diye seçiyorum. duvar bul deyince köyde göstermiyor. ama 9seviye seçinde köyde duvar buluyor. ne altınla ne de iksirle yükseltebiliyorum. yardımcı olur musunuz

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
hocam duvar geliştirme işini anlayamadım. benim köyde duvarlar 8 ve 9 seviye. hepsini 9 yapmayı planlıyorum. diğer sekmesinde duvar seviyeniz=8 diye seçiyorum. duvar bul deyince köyde göstermiyor. ama 9seviye seçinde köyde duvar buluyor. ne altınla ne de iksirle yükseltebiliyorum. yardımcı olur musunuz
kendi duvarlarim icin konusim.
hepsi 9 10 a yukseltiyorum yeni basladim 70 adet felan oldu.
9 u isaretliyorum ve
bir asagida once iksir sonra altin miydi ne vardi onu isaretliyorum sonrada 10 duvar 3m iksir/ altina oldgu icin ordaki ayarida 3400000 / 3400000 yapiyorum.
3.4m e ganimet ulasinca boştada işci olunca basiyor duvari.
duvar bul felan demene gerek yok.

mrdegerli

Üye
kendi duvarlarim icin konusim.
hepsi 9 10 a yukseltiyorum yeni basladim 70 adet felan oldu.
9 u isaretliyorum ve
bir asagida once iksir sonra altin miydi ne vardi onu isaretliyorum sonrada 10 duvar 3m iksir/ altina oldgu icin ordaki ayarida 3400000 / 3400000 yapiyorum.
3.4m e ganimet ulasinca boştada işci olunca basiyor duvari.
duvar bul felan demene gerek yok.
eyvallah hocam problem çözüldü kolay gelsinn, Hayırlı bayramlar bu arada

m4libu

Üye
az önce farkettim TH outside kapalı olmasına rağmen köy binası dışarda olan köyün köy binasının yanına bütün okçuları bıraktı botda bikaç sorun var sanırım

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
az önce farkettim TH outside kapalı olmasına rağmen köy binası dışarda olan köyün köy binasının yanına bütün okçuları bıraktı botda bikaç sorun var sanırım
şimdiye kadar bende oyle hıc bır sorun olmadı

hs1987

hs1987

Üye
24 saatte 15-16 ml kasıyorsunuz tamamda nereye harcıyorsunuz kuzum bu ganimeti yani tamam bi günde kastın 5 işçiyi verdin inşşata en erken 5-6 gün sürüyor inşaatlar geri kalan günlerden nereye gidiyor kastıklarınız

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
24 saatte 15-16 ml kasıyorsunuz tamamda nereye harcıyorsunuz kuzum bu ganimeti yani tamam bi günde kastın 5 işçiyi verdin inşşata en erken 5-6 gün sürüyor inşaatlar geri kalan günlerden nereye gidiyor kastıklarınız
bende 1 işçi boştadır duvar basmak için.15günde 190tane 9seviye duvar bastım.ganimet oraya gidiyor işte ;)

dewil35

dewil35

Üye
Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlar bayram boyunca herkese bol ganimetli günler geçirmeniz dileğimle iyi bayramlar :))

• Beğen
Tepkiler: BLade AzraiL

mrdegerli

Üye
th9 için hangi kupa aralığında hangi saatlerde ganimet kasıyosunuz

mudda

Üye
Merhaba arkadaslar biraz konunun disina cikacam.. bu bot ile sadece ganimet kasabiliyoruz.. yesil tas kazanmak icin ne gibi yollar var? Mesela arastiriyorum.. para ile 1200 elmas kazanma var.. appnana, whaff gibi programlar ile hediye karti yoluyla elmas kazanma var.. fikirlerinizi alabilir miyim? Ne yapaliyiz??

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
duvar basiyoz ;)

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: dewil35

Üst Alt