Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

ByMean

Üye
Kışlaları seçerken mause kışlalarda takılı kalıyor 2. 3. 4. kışlaları bu sebepten seçemiyorum.
Aynısı kara kışla için de geçerli

ozanraki

ozanraki

Üye
Kışlaları seçerken mause kışlalarda takılı kalıyor 2. 3. 4. kışlaları bu sebepten seçemiyorum.
Aynısı kara kışla için de geçerli
Dostum tekrar tanıt kışlaları o sorun bizlerdede oluyor seri tıkla bırak hemen ben o şekilde çözdüm sorunu
botun icine girip yapilir oda .
ozamanda mercek geliyo
Nasıl yapılır peki botun içinde ben bulamadım öyle bi ayar mercek enazından 3-4 saniye bekletir 15-20 saniye beklemekten iyidir

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Dostum tekrar tanıt kışlaları o sorun bizlerdede oluyor seri tıkla bırak hemen ben o şekilde çözdüm sorunu

Nasıl yapılır peki botun içinde ben bulamadım öyle bi ayar mercek enazından 3-4 saniye bekletir 15-20 saniye beklemekten iyidir
botun kendi dosyalarina girmek lazim yazilimsal yani

by-fattaci

by-fattaci

Üye
kendim bir video hazırlıyorum az bekleyin arkadaşlar

by-fattaci

by-fattaci

Üye
  • Beğen
Tepkiler: atraksiyon_show
by-fattaci

by-fattaci

Üye
edit

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Meteemre, HoneyBadgeR2, dewil35 ve 2 diğerleri

ProdriveSTI

Üye
Beyler savaş aramaya girdiğinde ilk aramada öylece kalıyor.Savaş geçmiyor saldırı dahi yapmıyor.Sorun ne olabilir ?

by-fattaci

by-fattaci

Üye
Beyler savaş aramaya girdiğinde ilk aramada öylece kalıyor.Savaş geçmiyor saldırı dahi yapmıyor.Sorun ne olabilir ?
artık yuh diyorum bi videoya bak nasıl yapılır diye ALLAH aşkına ya

• Beğen
Tepkiler: atraksiyon_show

Omersafa619

Üye
Clashbot un sitesinde yeni bir bot var 7.1 ben indirdim ama acamiyorum hangi program gerkli bilen varsa cok iyi olur. Tesekkurler

jackalyakup

jackalyakup

Üye
botu çalıştırıyorum. Fakat bot arka planda çalışmıyor. crome açıkken veya başka bişey açıkken arka planda çalışmıyor. tam ekran olmayan bişeylerde açıkken çalışmıyor. örneğin bilgisayarımı açınca veya klasör açıkken.bs gizli ikende bot duruyor.
"[00:19:15] Köy alanı için bekleniyor" hatası veriyor turuncu renkli
Bir çözümü olan var mı?

by-fattaci

by-fattaci

Üye
botu çalıştırıyorum. Fakat bot arka planda çalışmıyor. crome açıkken veya başka bişey açıkken arka planda çalışmıyor. tam ekran olmayan bişeylerde açıkken çalışmıyor. örneğin bilgisayarımı açınca veya klasör açıkken.bs gizli ikende bot duruyor.
"[00:19:15] Köy alanı için bekleniyor" hatası veriyor turuncu renkli
Bir çözümü olan var mı?
tw şifre ver

• Beğen
Tepkiler: jackalyakup

S3yf

Üye
emeğine sağlık yalnız indiridigim dosyayı ne rar ne zip açıyor hata veriyor ?

Hallettim teşekkürler

semmix

Üye
teşekkürler sağolun oyun kardeşliğiniz için

Nyxan

Üye
brokenbot u çalıştırma 06.07.2015 by-fattaci video

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
HOCAM VİDEODAKİLERİN AYNISI YAPTIM FAKAT KB BULUNAMNIYOR DİYOR ARDINDAN KIŞLALAR BULUNAMADI DİYOR VE TEKRAR BLUESTACKSI YENİDEN BAŞLATIYOR YANLIŞ YAPTIĞIM BİRŞEYMİ VAR ACABA. TEKRAR DENEDİM KIŞLA VE KÖY BİNASINI YANYANA KOYARAK BOTTAN SEÇİM YAPTIM AMA AYNISINI YAPIYOR. YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?
HOCAM VİDEODAKİLERİN AYNISI YAPTIM FAKAT KB BULUNAMNIYOR DİYOR ARDINDAN KIŞLALAR BULUNAMADI DİYOR VE TEKRAR BLUESTACKSI YENİDEN BAŞLATIYOR YANLIŞ YAPTIĞIM BİRŞEYMİ VAR ACABA. TEKRAR DENEDİM KIŞLA VE KÖY BİNASINI YANYANA KOYARAK BOTTAN SEÇİM YAPTIM AMA AYNISINI YAPIYOR. YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?
tmmdır hallettim seçimleri yanlış yapıyomuşum düzelttim.

EmirhanA.

Üye
Aynı sorun bende de bir anda oluştu videodakilerin aynısını da yaptım yine aynı

Üst Alt