Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaBrokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)
Sponsorlu Bağlantılar
ByMean
Üye
Kışlaları seçerken mause kışlalarda takılı kalıyor 2. 3. 4. kışlaları bu sebepten seçemiyorum.
Aynısı kara kışla için de geçerli
Yuh demeni gerektirecek bir durum yok.Ayarlarım yapılı ama normal kasarken bir anda bu sorun oluştu.
Omersafa619
Üye
Clashbot un sitesinde yeni bir bot var 7.1 ben indirdim ama acamiyorum hangi program gerkli bilen varsa cok iyi olur. Tesekkurler
jackalyakup
Üye
botu çalıştırıyorum. Fakat bot arka planda çalışmıyor. crome açıkken veya başka bişey açıkken arka planda çalışmıyor. tam ekran olmayan bişeylerde açıkken çalışmıyor. örneğin bilgisayarımı açınca veya klasör açıkken.bs gizli ikende bot duruyor.
"[00:19:15] Köy alanı için bekleniyor" hatası veriyor turuncu renkli
Bir çözümü olan var mı?
botu çalıştırıyorum. Fakat bot arka planda çalışmıyor. crome açıkken veya başka bişey açıkken arka planda çalışmıyor. tam ekran olmayan bişeylerde açıkken çalışmıyor. örneğin bilgisayarımı açınca veya klasör açıkken.bs gizli ikende bot duruyor.
"[00:19:15] Köy alanı için bekleniyor" hatası veriyor turuncu renkli
Bir çözümü olan var mı?
HOCAM VİDEODAKİLERİN AYNISI YAPTIM FAKAT KB BULUNAMNIYOR DİYOR ARDINDAN KIŞLALAR BULUNAMADI DİYOR VE TEKRAR BLUESTACKSI YENİDEN BAŞLATIYOR YANLIŞ YAPTIĞIM BİRŞEYMİ VAR ACABA. TEKRAR DENEDİM KIŞLA VE KÖY BİNASINI YANYANA KOYARAK BOTTAN SEÇİM YAPTIM AMA AYNISINI YAPIYOR. YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?
HOCAM VİDEODAKİLERİN AYNISI YAPTIM FAKAT KB BULUNAMNIYOR DİYOR ARDINDAN KIŞLALAR BULUNAMADI DİYOR VE TEKRAR BLUESTACKSI YENİDEN BAŞLATIYOR YANLIŞ YAPTIĞIM BİRŞEYMİ VAR ACABA. TEKRAR DENEDİM KIŞLA VE KÖY BİNASINI YANYANA KOYARAK BOTTAN SEÇİM YAPTIM AMA AYNISINI YAPIYOR. YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?