Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi

fss01

Üye
racoonbot kullanan var mı ? bilmeyen varsa öneririm

ya ben beceremedim bu brokenbotu yada çok kullanışlı değil. kullandığım zamanlar kışlalar dolduktan bi 4-5 dakika sonra saldırıyordu, düşman ararken diğerine geçmesi 10-15 saniye sürüyordu racoon öyle değil ordu kampı dolduğunda hemen saldırıyor ve diğerine geçmesi 1-2 saniye sürüyor.

ama dediğim gibi belki de ben becerememişimdir ayarları yapmayı ama yinede racoonu denemenizi tavsiye ederim

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
ya arkadaslar forumda rutbe yukselsın diye su botları yayıyorsunuz brokeni bile yaydınız ya bişey demiyorum.
yayıcaz tabiki,bilgi paylaştıkça değer kazanır.rütbe yükselse ne olur yükselmese?hen niye zoruna gidiyor ki?adminmisin sanane.varsa kurallara aykırı bi durum admin gelir gerekeni yapar.boş beleş muhabbetin lüzumu yok.asıl sen bu mesajı atarak rütbe kasıyosun belkide.:bottom:
racoonbot kullanan var mı ? bilmeyen varsa öneririm

ya ben beceremedim bu brokenbotu yada çok kullanışlı değil. kullandığım zamanlar kışlalar dolduktan bi 4-5 dakika sonra saldırıyordu, düşman ararken diğerine geçmesi 10-15 saniye sürüyordu racoon öyle değil ordu kampı dolduğunda hemen saldırıyor ve diğerine geçmesi 1-2 saniye sürüyor.

ama dediğim gibi belki de ben becerememişimdir ayarları yapmayı ama yinede racoonu denemenizi tavsiye ederim
racoonbot cocbot ile aynı zaten hocam ama stabil değil.broken şuan tek seçenek.kararlı sürümler çıksında ona göre bakcaz artık.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet ve BLade AzraiL
baskahmet

baskahmet

Üye
Ya arkadaşlar azcık emeğe saygı verin. Herkes burda sizin için uğraşıyor botu anlatıyor resimlerini anlatıyor. 1 Kuruş bile kazançları yok. Siz hala gelmiş burda yok rütbe kasma yok bilmem ne diyorsunuz. Sizin kadar duyarsız kişiler görmedim ben. Bunları size babanız bile yapmaz ki burdakilerin yüzünü bile görmediniz. Adamlar sizin için uğraşıyor siz nankörlük yapıyorsunuz bu ramazan ayında. Hizmet verenler sizin babanız veya kardeşiniz değil böyle konuşamazsınız.
Coc'a güncelleme geldiğinde bot nerde bot nerde diye bağıran sizsiniz, botu bulduk yayıyoruz mesaj kasma diyen de sizsiniz. Nasıl bir zihniyettir bu?:gun1::dry:

• Beğen
Tepkiler: HoneyBadgeR2 ve BLade AzraiL
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar azcık emeğe saygı verin. Herkes burda sizin için uğraşıyor botu anlatıyor resimlerini anlatıyor. 1 Kuruş bile kazançları yok. Siz hala gelmiş burda yok rütbe kasma yok bilmem ne diyorsunuz. Sizin kadar duyarsız kişiler görmedim ben. Bunları size babanız bile yapmaz ki burdakilerin yüzünü bile tanımıyorsunuz. Adamlar sizin için uğraşıyor siz nankörlük yapıyorsunuz bu ramazan ayında. Hizmet verenler sizin babanız veya kardeşiniz değil böyle konuşamazsınız.
Coc'a güncelleme geldiğinde bot nerde bot nerde diye bağıran sizsiniz, botu bulduk yayıyoruz mesaj kasma diyen de sizsiniz. Nasıl bir zihniyettir bu?:gun1::dry:
agzina saglik Ahmet im ...

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

atraksiyon_show

Üye
HoneyBadgeR2

BrokenBot 3.0.5 Beta_TR nin stabil ayarlarını görselli bir şekilde paylaşma şansın var mı?

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
Ya arkadaşlar azcık emeğe saygı verin. Herkes burda sizin için uğraşıyor botu anlatıyor resimlerini anlatıyor. 1 Kuruş bile kazançları yok. Siz hala gelmiş burda yok rütbe kasma yok bilmem ne diyorsunuz. Sizin kadar duyarsız kişiler görmedim ben. Bunları size babanız bile yapmaz ki burdakilerin yüzünü bile görmediniz. Adamlar sizin için uğraşıyor siz nankörlük yapıyorsunuz bu ramazan ayında. Hizmet verenler sizin babanız veya kardeşiniz değil böyle konuşamazsınız.
bu istiyo ki botu bi tek kendi kullansın başkaları faydalanmasın.nasıl hastalıklı bi zihniyetse artık yazık yani.sorsan elhamdülillah müslümanım der.ama dinimizde böyle egoistliğin yeri olmadığını bilmez.allah ıslah etsin nediyelim.
HoneyBadgeR2

BrokenBot 3.0.5 Beta_TR nin stabil ayarlarını görselli bir şekilde paylaşma şansın var mı?
3.0.5 ile 3.1.0 ayarları aynı hocam.ilk sayfadaki ayarları kullanabilirsin.ince ayarları yapmayı unutma ama.

• Beğen
Tepkiler: BLade AzraiL ve baskahmet

ugurveli

Üye
S.A. arkadaşlar öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum herkesin eline sağlık ama benm söyle bir sorunum var kampta saldırırken 110 barbarım oluyor bot onu 1100 olarak görüyor tek seferde 500 barbar koyuyum derken hepsini mahvediyor bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi varmı neden dolayı böyle oluyor. şimdiden teşekkür ederim herkese iyi oyunlar

• Beğen
Tepkiler: BLade AzraiL

atraksiyon_show

Üye
bu istiyo ki botu bi tek kendi kullansın başkaları faydalanmasın.nasıl hastalıklı bi zihniyetse artık yazık yani.sorsan elhamdülillah müslümanım der.ama dinimizde böyle egoistliğin yeri olmadığını bilmez.allah ıslah etsin nediyelim.

3.0.5 ile 3.1.0 ayarları aynı hocam.ilk sayfadaki ayarları kullanabilirsin.ince ayarları yapmayı unutma ama.

İnce ayar konusunda bir sıkıntı var. Yaklaşık 28 dk dır arıyor ama saldırmıyor. TM ile 2 dk bakma şansın var sa sevinirim..

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
İnce ayar konusunda bir sıkıntı var. Yaklaşık 28 dk dır arıyor ama saldırmıyor. TM ile 2 dk bakma şansın var sa sevinirim..
hocam şuan müsait değilim.bakşa bi arkadaş yardımcı olabilir size.olmadı yarın erken kalkıcam ozaman halledebiliriz

ozanraki

ozanraki

Üye
Ya arkadaşlar bu bot süper çok beğendim ama tek kusuru köy ararken çok geç geçiyor bir sonraki köye yani 15-20 saniye bekleyip ileri tuşuna basıyor şu süreyi 1-2 saniyeye indirme şansımız yok mu eğer bunuda yaparsam gerçekten hiç bi problem yok yani.Arama hızını 0 yaptım bu arada gene aynı başka bir ayarı mı var bilmediğim acaba?

atraksiyon_show

Üye
hocam şuan müsait değilim.bakşa bi arkadaş yardımcı olabilir size.olmadı yarın erken kalkıcam ozaman halledebiliriz

Siz uygun olduğunuz bir anda yaparız fark etmez. Tşk ederim ilginiz için.

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar bu bot süper çok beğendim ama tek kusuru köy ararken çok geç geçiyor bir sonraki köye yani 15-20 saniye bekleyip ileri tuşuna basıyor şu süreyi 1-2 saniyeye indirme şansımız yok mu eğer bunuda yaparsam gerçekten hiç bi problem yok yani.Arama hızını 0 yaptım bu arada gene aynı başka bir ayarı mı var bilmediğim acaba?
botun icine girip yapilir oda .
ozamanda mercek geliyo

pemaxs

Üye
arkadaşlar ben 3.1.0 kullanıyorum gayette iyi çalışıyor ??

Üst Alt