by-fattaci
Üye
@BLade AzraiL bu tarz zihniyetleri muhatap alıp cevap vermeye bile değmez salla gitsinrutbenin hic bir onemi yok kardesim.
amacim yardim destek.
@BLade AzraiL bu tarz zihniyetleri muhatap alıp cevap vermeye bile değmez salla gitsinrutbenin hic bir onemi yok kardesim.
amacim yardim destek.
bana msj atmis ayni tarzda@BLade AzraiL bu tarz zihniyetleri muhatap alıp cevap vermeye bile değmez salla gitsin
bende bu arkadaşa yardım edeyim dedim o ise beim profile bakıyor. heralde şeklime göre yardım isteyecekver tw kurayım arkadaşım ama acele et iftar olmak üzere
bende bu arkadaşa yardım edeyim dedim o ise beim profile bakıyor. heralde şeklime göre yardım isteyecek

yasin türkçe haliyle bi resim hazırlıyım ben en iyisi.biraz bekle pm atacam sana![]()
tmm abi![]()
)yayıcaz tabiki,bilgi paylaştıkça değer kazanır.rütbe yükselse ne olur yükselmese?hen niye zoruna gidiyor ki?adminmisin sanane.varsa kurallara aykırı bi durum admin gelir gerekeni yapar.boş beleş muhabbetin lüzumu yok.asıl sen bu mesajı atarak rütbe kasıyosun belkide.ya arkadaslar forumda rutbe yukselsın diye su botları yayıyorsunuz brokeni bile yaydınız ya bişey demiyorum.

racoonbot cocbot ile aynı zaten hocam ama stabil değil.broken şuan tek seçenek.kararlı sürümler çıksında ona göre bakcaz artık.racoonbot kullanan var mı ? bilmeyen varsa öneririm
ya ben beceremedim bu brokenbotu yada çok kullanışlı değil. kullandığım zamanlar kışlalar dolduktan bi 4-5 dakika sonra saldırıyordu, düşman ararken diğerine geçmesi 10-15 saniye sürüyordu racoon öyle değil ordu kampı dolduğunda hemen saldırıyor ve diğerine geçmesi 1-2 saniye sürüyor.
ama dediğim gibi belki de ben becerememişimdir ayarları yapmayı ama yinede racoonu denemenizi tavsiye ederim
ya arkadaslar forumda rutbe yukselsın diye su botları yayıyorsunuz brokeni bile yaydınız ya bişey demiyorum.
Bir insan bu kadar açgözlü bencil olabilirdi pes doğrusuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


agzina saglik Ahmet im ...Ya arkadaşlar azcık emeğe saygı verin. Herkes burda sizin için uğraşıyor botu anlatıyor resimlerini anlatıyor. 1 Kuruş bile kazançları yok. Siz hala gelmiş burda yok rütbe kasma yok bilmem ne diyorsunuz. Sizin kadar duyarsız kişiler görmedim ben. Bunları size babanız bile yapmaz ki burdakilerin yüzünü bile tanımıyorsunuz. Adamlar sizin için uğraşıyor siz nankörlük yapıyorsunuz bu ramazan ayında. Hizmet verenler sizin babanız veya kardeşiniz değil böyle konuşamazsınız.
Coc'a güncelleme geldiğinde bot nerde bot nerde diye bağıran sizsiniz, botu bulduk yayıyoruz mesaj kasma diyen de sizsiniz. Nasıl bir zihniyettir bu?![]()
bu istiyo ki botu bi tek kendi kullansın başkaları faydalanmasın.nasıl hastalıklı bi zihniyetse artık yazık yani.sorsan elhamdülillah müslümanım der.ama dinimizde böyle egoistliğin yeri olmadığını bilmez.allah ıslah etsin nediyelim.Ya arkadaşlar azcık emeğe saygı verin. Herkes burda sizin için uğraşıyor botu anlatıyor resimlerini anlatıyor. 1 Kuruş bile kazançları yok. Siz hala gelmiş burda yok rütbe kasma yok bilmem ne diyorsunuz. Sizin kadar duyarsız kişiler görmedim ben. Bunları size babanız bile yapmaz ki burdakilerin yüzünü bile görmediniz. Adamlar sizin için uğraşıyor siz nankörlük yapıyorsunuz bu ramazan ayında. Hizmet verenler sizin babanız veya kardeşiniz değil böyle konuşamazsınız.
Coc'a güncelleme geldiğinde bot nerde bot nerde diye bağıran sizsiniz, botu bulduk yayıyoruz mesaj kasma diyen de sizsiniz. Nasıl bir zihniyettir bu?![]()
3.0.5 ile 3.1.0 ayarları aynı hocam.ilk sayfadaki ayarları kullanabilirsin.ince ayarları yapmayı unutma ama.HoneyBadgeR2
BrokenBot 3.0.5 Beta_TR nin stabil ayarlarını görselli bir şekilde paylaşma şansın var mı?
bu istiyo ki botu bi tek kendi kullansın başkaları faydalanmasın.nasıl hastalıklı bi zihniyetse artık yazık yani.sorsan elhamdülillah müslümanım der.ama dinimizde böyle egoistliğin yeri olmadığını bilmez.allah ıslah etsin nediyelim.
3.0.5 ile 3.1.0 ayarları aynı hocam.ilk sayfadaki ayarları kullanabilirsin.ince ayarları yapmayı unutma ama.
hocam şuan müsait değilim.bakşa bi arkadaş yardımcı olabilir size.olmadı yarın erken kalkıcam ozaman halledebilirizİnce ayar konusunda bir sıkıntı var. Yaklaşık 28 dk dır arıyor ama saldırmıyor. TM ile 2 dk bakma şansın var sa sevinirim..
hocam şuan müsait değilim.bakşa bi arkadaş yardımcı olabilir size.olmadı yarın erken kalkıcam ozaman halledebiliriz
botun icine girip yapilir oda .Ya arkadaşlar bu bot süper çok beğendim ama tek kusuru köy ararken çok geç geçiyor bir sonraki köye yani 15-20 saniye bekleyip ileri tuşuna basıyor şu süreyi 1-2 saniyeye indirme şansımız yok mu eğer bunuda yaparsam gerçekten hiç bi problem yok yani.Arama hızını 0 yaptım bu arada gene aynı başka bir ayarı mı var bilmediğim acaba?
