Böyle Opera Mini Web Browser Görmediniz (Özelliklerini say say bitmez)

Sponsorlu Bağlantılar

h716043

h716043

Üye
konu açmasam sen ilk mesaja eklesen malum artık paylaşım yapmıyorum artık zaman ayıramıyorum

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
konu açmasam sen ilk mesaja eklesen malum artık paylaşım yapmıyorum artık zaman ayıramıyorum
valla konunun uzmanı sensin. Hem ben de zaman bulamıyorum. Akşamdan akşama yazıyorum. O konuya sen hakimsin açmak sana düşer.

mstf_l

mstf_l

Üye
bazıları kotu yorumlar atmıs ama sen aldırma gercekten guzel program ben de bir ara kullanıyordum isim oldugunda hala kullanıyorum belki de biraz profesyoneller icin o yuzden oyle demisler tesekkurler

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
bazıları kotu yorumlar atmıs ama sen aldırma gercekten guzel program ben de bir ara kullanıyordum isim oldugunda hala kullanıyorum belki de biraz profesyoneller icin o yuzden oyle demisler tesekkurler
rica ederim. Haklısın bazısi aynen bilmiyor aynı diyor. Ama bilen biliyor.

esmelikocero

Üye
emeğine sağlık kardeş yalnız bişi sorucam benim nokia e 55 de facebook ta video oynatamıyorum yada başka sitelerse bu programda oynatabilir miyim acaba yada bildiğin başka program var mı. tekrar emeğine sağlık...

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef flash desteği sorunlu.henüz öyle bir uygulama yok.

esmelikocero

Üye
eyvallah birader ilgine teşekkürler...

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

serkanoloji

serkanoloji

Üye
teşekkürler.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

55lim

Üye
tsk eline sağlık

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim sağolasın

55lim

Üye
way bea bu dehşet bişey ya:A peki bunu aveaya göre nasıl ayar çekeriz anlarsınya malum olay yani acep ilyas abi buna bi mod yaparsa süper olur bendekî 4.1 mb indiriyo kalıyo güvenlik görevlisiyim film ızlemek icin iyi olur size zahmet

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
way bea bu dehşet bişey ya:A peki bunu aveaya göre nasıl ayar çekeriz anlarsınya malum olay yani acep ilyas abi buna bi mod yaparsa süper olur bendekî 4.1 mb indiriyo kalıyo güvenlik görevlisiyim film ızlemek icin iyi olur size zahmet
evet onu ilyas bey yapıyor. Sadece proxy girmek yetiyor öğrenince sen de girersin. Ona bir sormak lazım

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler

h716043

h716043

Üye
ben bugün bunla n8 de 758 mb lik dosyayı tek seferde çektim gerçi 1.5 saatte indi ama indi

55lim

Üye
ben su modlu ile girdim ama bu bı acaip aynı ucweb gibi denedim ama yapamadım aveada proxy degilde front querye malum adresi yazdım olmadı opera ayarı ile olmadı modlarsa çok memnun olurum

----------Eklendi @ 22:39:53 ---------- Yazıldı @ 22:37:50 ----------

ne:A 758 mi bana 300 mb yeter bi film 3p o kadar en fazla

h716043

h716043

Üye
moda gerek yok ayarı yap olur ama ben vodafone kullanıyorum avea ile hiç denemedim

----------Eklendi @ 22:42:45 ---------- Yazıldı @ 22:41:22 ----------

film değildi bi dosya lazımdı pc için ışteyimde akşam pc ye atarım diye

----------Eklendi @ 22:44:34 ---------- Yazıldı @ 22:42:45 ----------

bide tele göre değişiyor 6120c ile 650 den yukarşi olmadı

----------Eklendi @ 22:45:32 ---------- Yazıldı @ 22:44:34 ----------

vodafone ile avea ayarı aynı

Üst Alt