Böyle Opera Mini Web Browser Görmediniz (Özelliklerini say say bitmez)

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Böyle Opera Mini Web Browser Görmediniz (Özelliklerini say say bitmez)
-Aynı anda birden fazla indirme yapabilirsiniz.

-3 farklı indirme seçeneği var biri ucweb gibi diğeri opera minininki öteki de orijinal browsera aktararak indirme.

-İndirmeyi arka plana atıp işlemlerinize devam edebilirsiniz.

-Ayarları profil oluşturup kaydedebilirsiniz.

-Aynı anda birden fazla pencere açabilirsiniz.

-İstediğiniz her türlü kullanıma kısa yol atayabilirsiniz.

-İster yön tuşunu isterseniz de 2-4-6-8 tuşlarını joystick olarak kullanabilirsiniz.
-AYRICA ayarlara (# ve 8 e basarak ya da menüden) girince en altta import export yazan kısımları kullanarak tüm yer imleri de dahil yaptığınız en ufak ayara kadar yedekleme ve gerş yükleme yapabileceksiniz. (bu da format ya da programın silinmesinden sonra yenişden yüklemelerde sizi uğraştırmaz)

Daha denemediğim ya da hatırlayamadığım bir sürü özelliği var. Kısacası bu opera mini ucweb ve opera karışımı bir şey ama ikisinden de pratik.

Bilmem sizde oldu mu ama opera miniler bazen ayarları sıfırlardı. Bunda da o hata da yok.
Az çok İngilizcesi olan herkes bunun bütün özelliklerini etkin bir şekilde kullanabilir.

Eliniz alışınca baya da hızlı oluyorsunuz kullanırken. Pencereler arası geçişlere de imkan tanıyor hem de kısa yoll. mesela ben 3 tuşunu atadım ona hemen geçiş yapıp orda oraya dalıyorum. Kısa yolları iyi değerlendirin derim. ayarlara ulaşmak için #,8 yapıyoruz ya da bilinen settings kısmından giriyoruz. Kolay gelsin.

bu linkteki siteye ekli olandan farklı olarak ayarları kaydetme özelliğine sahiptir. ona gmöre upload yapılırsa sevinirim

Link:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: deilo, mty2147, SSnıper ve 4 diğerleri

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
teşekkürler

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
bu konuyu ben açtığım halde neden benim açtığım konular listemde yer almıyor

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Yok arkadaş baktım da simdi 44 kez indirilmiş bir tane ne cevap var ne de beğeni var. Daha da birşey paylaşmam burada. Bir haftada 8 konu açtım tık yok millette. Bu forumda bedavacılik yaygın. Ben de öyle devam edeceğim artık.

dabbe12

Üye
teşekkürler

ergenekon61

Üye
Gerçekten de ipin ucunu kaçırmış bu programı yapanlar. Mininin sadeliğini seviyoruz ama biraz daha fazla öellikte fena olmazdı. :)

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten de ipin ucunu kaçırmış bu programı yapanlar. Mininin sadeliğini seviyoruz ama biraz daha fazla öellikte fena olmazdı. :)
haklısın sadeligi ben de seviyorum. Ama mininin arka planda indirme yapmaması ve tek pencere açabilmesi sinir ediyordu.

varmet

Üye
Bunun ayarlarını nasıl yapıcaz

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:tşk:

mstf_l

mstf_l

Üye
sagol kardes ben de bunu arıyordum eline saglık

Sessiz.Gemi

Sessiz.Gemi

Üye
Çok sağol deniycem bunu hemen.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Sen de sağol.Dene bakalım .umarım memnun kalırsın

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
456 kez indirilmiş arkadaş ne teşekkür eden var ne de beğen butonuna tıklamaya tenezzül eden. Ne desem ki bilmiyorum.

----------Eklendi @ 23:56:05 ---------- Yazıldı @ 22:17:39 ----------

işte bunun için yeni bulduğum daha da gelişmiş olan opera miniyi paylaşmayacağim.

cobanoglu-24

cobanoglu-24

Üye
Eyw.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
bilmukabele :-)

undisputed58

Üye
arkadasım video acıyor mu? acmıyor galiba? o zaman o kadar da özellikli değilmiş. " say say bitmez" miş

estorak

estorak

Üye
teşekkürler :)

Üst Alt