Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Böyle Opera Mini Web Browser Görmediniz (Özelliklerini say say bitmez)
Sponsorlu Bağlantılar
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
Rica ederim.
ercan5800xm
Üye
farklı bi özellik görmedim..
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
Özelliklere iyi bakarsan görürsün. Ayarlara bak
awdil
Üye
Eline sağlık,ama ben zerre kadar fazla özellik görmedim.Senin bu saydığın özellikler zaten opera mini 6,1 de mevcut.
ucuncuomer
Üye
saol
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
Sen de sağol
55lim
Üye
tsk ler eline sağlık
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
Rica ederim.
abos
Üye
paylaşım için sagol en azından uğraşmışsın ama çalışman lazım ama iyi mükemmel yapman için opera 11'i al degişiklik yap üzerinde hersiteye girebilsin mahkeme kararı yazısı çıkmasın bağlansın ayarlarda opera link var turboda var yani biraz degişiklik abartmadan belli bile olmasın kullanırken degişikligini fark edelim ok
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
ne demek emrin başım üstüne. imalathane miyim ben ? siparişe göre çalışmıyoruz. buldum paylaştım sadece.
yok yav ne bana ait olacak.ben de bir yerden buldum paylaştım. Sen ver ben vereyim diye demedim ayıp ettin. Vodafone veya avea bunu anlayınca engellemezler mi, kapatmazlar mi o açığı? Onu sormak istemiştim sana.
h716043
Üye
o açık 3 senedir var ama kapanmaz diyemem kapanır
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
Valla sen nasıl istersen. Konuyu aç buradaki programın linkini de koy konuya madem millet faydalansin.