böyle bişey varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nexpow

nexpow

Üye
    Konu Sahibi
böyle bişey varmı
bu adresde bi yazı okudum dgrumu sadece o sitede var googleden baya bi araştırdım başka bir yerde yok



Kod:
Okumadan önce uyarı : Galaxy ace modeli üretim hatalı kabul edilmiş ve piyasadan toplanmaya başlamıştır. Eğer bşr galaxy ace aldınız ve yasal takip sms i geliyorsa satıcınıza ulasarak, telefonun iade veya değişimini talep etme hakkınızı kullanabilirsiniz.
 

LuqqA

Üye
Merhaba belirttiğiniz site bana aittir. Sanırım o yorumu yapan da sizsiniz.

Bugün o yazıya yoğun ilgi var, bir arkadaş orum yaparak iftiracı statusunde de bulunmaktan çekinmedi hatta. belirttiğiniz yazı 23 mart tarihinde yazılmış br yazıdır. Telefonu ilk aldığım günlere ait bir yazı yani.

Şu şekilde izah edeyim size hikayeyi. Telefonu teknosa üzerinden aldıktan yaklasık 1 hafta sonra, telefonun kayıtlı olmadığını ve kapatılacağını gösterir bir sms almaya başladık. Sms aldıktan sonra teknosa ile iletişime geçtim. Seri numarasının çalınmış olabileceğini bu durumda sorunun kendilerine ait olmadığını dile getirdiler. Anak sıfır telefon henüz servise bile gitmeden seri numarasının çalınmış olması biraz abartı olduğu için bırakmadık peşini.

Basın yayında görevli bir abinin samsung ile etkili konusmları ve bu hatanın çoğu kullanıcıda meydana gelmesi ve sikayetlerin artması yüzünden samsung ürünü piyasadan çekme kararı aldı. teknosa bu konuda telefonu sattığı tüm musterilerini arayarak bilgilendirme gerçekleştirdi.

Telefonun satılmış ve satılmadan vitrinde bekleyen stokları samsung a geri gönderilerek gümrüklendirme sorunları aşılması sağlanmış oldu. Sanırım henüz satamadığı ürünlerin gümrük kaydını yaptıktan sonra ürünü tekrar satışa sundu. Şu an da piyasa da yer alan galaxy ace serisi güvenilir satıcı ise ürünün güncellenmiş halleridir.

Malumunuz odur ki: yazı oldukça eski bir yazıdır ve insanlık görevim amaçlı en azından kendi vicdanım gereğince ben aldım 10 gün süründüm siz almadan önce dikkat edin amacı ile yazılmış bir yazıdır.

Yazı da bahsi geçen iftira cümlelerini ise iade faturası ile su yazıda açıkladım.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Mali Özdemir
Cevap
1
Görüntüleme
6K
maxirabit
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Doğuş Pertez


Üst Alt