|| Böyle bir oğlunuz olsa ne yaparsınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DDorlion

DDorlion

Üye
reddederim :D

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Halime şükür ederim :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Hiç kimse dna testi ayptırım dememiş :hmmm

ByOttOmAn28

ByOttOmAn28

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Eykul
.Murat.

.Murat.

Üye
böyle evlat olmaz olsun

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Bence Büyük konuşmamak lazım başınıza ne geleceğini bilmiyorsunuz böyle bir imtihanla karşılabilirsin..

Bence Mert'in söylediği şey büyük konuşmak değil; kendinden emin olmak. Sonuçta yaşamın belirli kuralları vardır. Terbiyeyi, adâbı, saygıyı doğru bir şekilde öğrettikten sonra, kişinin terbiyesiz olma gibi bir lüksü yoktur. Şayet oluyorsa, eğitimi veren kişide hata vardır.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Herşeye eyvallah da bu arkadaş bayağı bir abartmış bu tiplere karşı değilim ama eee bu kadar da olmaz be kardeşim bu ne?
Insanların içi de dışı da bir. Insanların dış görünümü iç görünümünün yansımasıdir.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
böyle oğlum olsun caminin önüne bırakır kaçarim :)

ByOttOmAn28

ByOttOmAn28

Üye
Bence Mert'in söylediği şey büyük konuşmak değil; kendinden emin olmak. Sonuçta yaşamın belirli kuralları vardır. Terbiyeyi, adâbı, saygıyı doğru bir şekilde öğrettikten sonra, kişinin terbiyesiz olma gibi bir lüksü yoktur. Şayet oluyorsa, eğitimi veren kişide hata vardır.

Haklısın.. Ama İnsanın kendine güvenide bazen hataya götürebilir... Şahsen bende Böyle tipte bi oğlum olmasını istemem Ama karşınıza ne çıkacağınızı bilemezsiniz ..Tedbir almak lazım..

mehmetxx99

Üye
Böyle oglum olacagini bilse idim cocuk bu hale gelmeden besikte depikler öldürürdüm. eger onu yapmazsaydim cebine ot koyum polise ihbar ederdim bu ne lan !!!!.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kültürünü geleneğini biri ona öğretmemişse ne yapsın ?dışardan gördüğünü alıyor işte.

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Böyle oglum olacagini bilse idim cocuk bu hale gelmeden besikte depikler öldürürdüm. eger onu yapmazsaydim cebine ot koyum polise ihbar ederdim bu ne lan !!!!.

Çok acımasız bir yorum ama hak etmiyor da değil. Bu kadar da olmaz yahu

by*cambaz

Üye
intihar ederdim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İmkansız.

ONER-1997

ONER-1997

Üye
cebine uyuşturucu koyup polise şikayet ederim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Evlatlık verirdim. Parasıyla :naughty:

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
saçiyla yastik yapardim :gul:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
kendi cocugunuz boyle olsa su yazdiklarini yapacaksiniz sanki

akula

akula

Üye
mahkeme kararıyla evlatlıktan çıkartırdım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt