|| Böyle bir oğlunuz olsa ne yaparsınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
|| Böyle bir oğlunuz olsa ne yaparsınız ?
Böyle bir oğlunuz olsa ne yapardıniz?

Ekli dosyalar

atoubo

atoubo

Üye
Eldivenle bile sevmem ben bunu

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
falaka :oke:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşlar, bu kişiliği biryere oturtamamış, ailesinden yeteri sevgi ve saygıyı görememiş, kendini çevresinde öne çıkarmaya çalışan bir kardeşim. Allah yardımcısı olsun.
GELELiM SORUNA
Böyle bir evlat bir imtihandır, Bu duruma gelmesinde Anne Babanın payı büyük.
Evlat atsan atılmaz, satsan satılmaz (Bunu bir Baba olarak söylüyorum)

Arkadaş eldivenle bile sevmem diye yazmış espiri olsun diye, Fakat bu zamana kadar Babası tarafından sevilip okşanmadığı için bu hale gelmiş olamaz mı?

• Beğen
Tepkiler: ByOttOmAn28

enkazcı

Üye
şerefsizimki gebertirdim,camdan atardım,arabayla son gazı kökler kaza süsü veririm,çatıya çıkıp itip aşağı düşürür intihar süsü verirdim..daha niceleri korunmak lazım yapmadan önce 2 kere daha düşünmek lazım

dipnot:şakaydı gerçekten önce alır bir berbere götürür düzeltirdim o saçları

Emrgncy

Emrgncy

Üye

Sen söyle böyle bir evladın olsa sen ne yaparsın ?

Arkadaşın bu durumu manevi yönden boş olmasından tamamen özenti

İncİnat

İncİnat

Üye
çocugum olsa kimlik çıkartmam

Emrgncy

Emrgncy

Üye

Ben millet tat alsın diye yorum yapmıyorum kardeşim
Bir soru sormuşsun kendi düşüncemi yansıttım. Haaa sen rahatsız olduysan yorum yapmam olur biter. Sen sadece yorumlarda işine gelen cevapları duymak istiyorsun. Asarım, keserim, tokatlarım bu gibi cevaplar
:sır:

• Beğen
Tepkiler: ByOttOmAn28
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Saygı duyarım, onun fikri onun imajı bir şekilde kendini ifade etmeye çalışıyor.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Saygı duyarım, onun fikri onun imajı bir şekilde kendini ifade etmeye çalışıyor.

aynen biri sizin gibi müzikler dinlemiyosa saçlarını sizin gibi yapmıyosa aşağılamayı o kadar çok seviyonuz ki yok ben babası olsam falan bırakın bu işleri başkalarıyla dalga geçmeyi bırakıp kendinize bakın

Astrosman

Astrosman

Üye
şerefsizimki gebertirdim,camdan atardım,arabayla son gazı kökler kaza süsü veririm,çatıya çıkıp itip aşağı düşürür intihar süsü verirdim..daha niceleri korunmak lazım yapmadan önce 2 kere daha düşünmek lazım

dipnot:şakaydı gerçekten önce alır bir berbere götürür düzeltirdim o saçları

aynen son noktasına kadar katılıyorum..

Eykul

Eykul

Üye
Arkadaşlar, bu kişiliği biryere oturtamamış, ailesinden yeteri sevgi ve saygıyı görememiş, kendini çevresinde öne çıkarmaya çalışan bir kardeşim. Allah yardımcısı olsun.
GELELiM SORUNA
Böyle bir evlat bir imtihandır, Bu duruma gelmesinde Anne Babanın payı büyük.
Evlat atsan atılmaz, satsan satılmaz (Bunu bir Baba olarak söylüyorum)

Arkadaş eldivenle bile sevmem diye yazmış espiri olsun diye, Fakat bu zamana kadar Babası tarafından sevilip okşanmadığı için bu hale gelmiş olamaz mı?

Bir yorumun da kotu olsun ya :D

Ben birsey yapmazdim yani zorla istedigim stilde dolasacak degil ya... O kendisini boyle iyi hissediyorsa... Icinde iyi olsun yeter.. Ama itiraf ediyorim ilk defa boyle birini gordum ve oldukca igrenc bir stil

__xXx__

__xXx__

Üye
ayaklarıni asfalta gömer üstünden tirla geçerim sonra tamamen yok olsun diye yakarım

Revengeful

Emekli Yönetici
Oğlumu adam gibi yetiştireceğim için böyle olmaz, olamaaz.

enkazcı

Üye
vay mod abi son lafı koymuş :alkis

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Böyle evlat anca kötü anne-babadan çıkar benim öyle bir evladım olmayacak . Ancak olursada saygı göstermek lazım ..

klongs

klongs

Üye
​traşa götürürüm :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
çantasına eroin doldurur polise şikayet ederdim :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt