Bomba Gibi Oyun Real Racing 3 v1.0.56/v1.0.9/v1.0.30/Offline Sürüm ve Sınırsız Altın/Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Hocam harika oyun insAllah tabletime indirip oynayacagim.cok tesekkur ederim Allah razi olsun sizden:)
Rica ederim kardeşim asıl senden Allah razı olsun :)
gerçekten pc oyun seviyesine geldi artık :oke:

- - - Eklendi - - -

Çalışmazmı hocam ayıp ettin:)Bütün arabaları modifiye ediyorum sıra ile.
hocam ingilizce biliyorsan şu aşağıdaki metni çevirebilir misin?
For example it should give you real-time reflections and real-time shadows on Nexus 7.

Go to /sdcard/Android/data/com.ea..games.r3_row(_na)/.depot/eds/
Here you have 4 files:
AndroidLow.plist (blurry textures, no real-time reflections only shadows from bridges, car has blob shadow) > Nexus 7 default
AndroidMid.plist (normal textures, no real-time reflections only shadows from bridges, car has real-time shadow)
AndroidHigh.plist (normal textures, real-time reflections of environment and bridges, car has real-time shadow) > Galaxy S3 default
AndroidXtraHigh.plist (detailed textures, real-time reflections of environment and bridges, car has real-time shadow)

How to change the config:
Just check what config file your device is currently using - or guess it - and rename it to "__Android..." to have a backup if the method isn't working for you. Then select the choosen config file, copy it and rename it to the name you changed above.

For example:
Your screen looks like the first image (blurry textures and blob shadow) and you want real-time shadow but no real-time reflections.
You rename "AndroidLow.plist" to "__AndroidLow.plist" and then make a copy of "AndroidMid.plist".
Now rename the copied file to "AndroidLow.plist" and there you go.

This worked for me on my Galaxy S3 (where I had real-time reflections) and Nexus 7 (where I had even no real-time shadows).
So I guess it works with all others too.

found in the xda forums . Got xtrahigh and looks amazing on my nexus 4

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
Kerim.

Kerim.

Üye
Rica ederim kardeşim asıl senden Allah razı olsun :)
gerçekten pc oyun seviyesine geldi artık :oke:
Amin cumlemizden:)
Gercekten cok iyi oyun.tabletimde insAllah calistiririm.telefonumda hic denemeyecegim kasar buyuk ihtimal:D

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi

V1.0.9 ile farki var mi hocam? Yani daha kotu degil deme v1.0.9 den?
bu v1.0.9 ilk sürüm,bazı grafik sorunları var...sakın bu sürümü yükleme,bunu yükleyen bir üye grafik sorunları yaşamış

Jaunus

Üye
ben hocam bu kadar ingilizce bilsem kpdsden 70i çakarım:)Kaba olarak ne dediğini anladım ama çevirecek kadar değil.yardımcı olamadığım için kusura bakma

Kerim.

Kerim.

Üye
blackcat67

blackcat67

Üye
Galaxy Wonder İle Test Ettim Stok Rom sadece yarışa başlangıçta bir kasma sonra yağ gibi müthiş bişe lannnn :D:aha:

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
***Konu Güncellendi***
.Zippyshare linkleri eklendi
.İyi Oyunlar :oke:

alenkolik

alenkolik

Üye
Note2 de denenmiştir. Fevkalade nin fevkinde. ;) listeye ekleyebilirsin. Oyun için teşekkürler.
1.0.56

Şehriyar

Şehriyar

Üye
One X 1.0.56 sürümünde grafik sorunu alıyorum. Arabalar falan iyi ama çimler falan arada bozuluyor...
SD dosyasını turbobit linkinden indirdim. Açtım oyunu bi miktar daha indirme yaptı sd dosyaları toplam 3.47 gb oldu.

Polymath

Polymath

Üye
arkadaşlar 1.7 gb olmuyor mu sd ? 3.47 gb cok. Yok mu garıplık. Arastırdım 1.7 gb alan kaplıyor dıye ogrendım

hasansin

Üye
arkadalar yardim edin tum apklari denedim olmuyor.cihaz ace2 rootlu mali data indirdim tum apklari denedim ama olmuyor.bazen yeniden indiriyor bazen oyundan atiyor..

osmanayman

osmanayman

Üye
mobilephonetalk'ta elemanın teki, "mali gpu"lu telefonların "tegra" datasını indirmelerini ve denemelerini söylemiş... Sıkıntısız çalışıyormuş... Netim çok kötü olduğu için deneme fırsatım olmadı... Deneyip sonuç alan bizleri bilgilendirirse çok memnun oluruz... :oke:

tihame

Üye
para hilesini sd/android/data nın içine mi kopyalıyoruz?

osmanayman

osmanayman

Üye
One X 1.0.56 sürümünde grafik sorunu alıyorum. Arabalar falan iyi ama çimler falan arada bozuluyor...
SD dosyasını turbobit linkinden indirdim. Açtım oyunu bi miktar daha indirme yaptı sd dosyaları toplam 3.47 gb oldu.

Tabii burada bahsedilen "mali" için ama, sizinkine benzer bir durum var... (3.5gb)

Üst Alt