Galaxy Wonder da sorunsuz oynuyorum konu için
Kulandığım seçenekler.:
Offline ++
Sd (Sd biraz büyük dosya gibi gelebilir ama korkmayın apk dosyası içinde 2 kere res dosyası koymuşlar biri .zip o .zip olanı silin içinden. geri kalanını telefonunuza yükleyin kullanın)
Oyun arkaplanda çalışıyor şarj 65 ken oyundan çıktım sabah yani 5 saat sonra sarj bitmiş ve ekranda oyunun ismi yazıyor çalışma durduruldu diye uyarı var
galaxy w stock rom ile hafif kasmalar var ama oyuna engel değil cm9 kullanan arkadaşlardan oyunu yükleyen varsa ricam kasma varmı yokmu kaymak gibimi biraz bilgi verebilirmi ona göre cm9 a geçmeyi düşünüyorum.
galaxy ace 2 icin hangi surumu yuklemeliyim ve hangi sd dosyasini yuklemeliyim en kucuk boutu olan sd dosyasi nedir bilenler cevap yzarsa cok iyi olur simdiden tesekkurler
galaxy ace 2 icin hangi surumu yuklemeliyim ve hangi sd dosyasini yuklemeliyim en kucuk boutu olan sd dosyasi nedir bilenler cevap yzarsa cok iyi olur simdiden tesekkurler
arkadaslar oyunu problemsız oynamak ıstıyorsanız 1.056 surumu kullanın sd wıden cekın mutlaka sorunsuz calısacaktır xperia mini mukemmel kasma yok sarsma yok oyun cok akıcı grafıler mukemmel gunceleme gelecektır ıyı gunler