Bomba Gibi Oyun Real Racing 3 v1.0.56/v1.0.9/v1.0.30/Offline Sürüm ve Sınırsız Altın/Para Hilesi

cgty5312

Üye
1.0.56 surum bu sd dosyasıda powervr dosyası attım ııcne datanın ama dosya ındırmeye calısıyor ındırıyor indirirken sonlara dogru hata verıyor hala cozemedım

m.can_10

Üye
öncelikle size teşekkür ediyorum paylaşımlarınız için size bir sorum olacak ben önce online olanı kurmuştum şimdi ofline olanı üstüne kursak bi sıkıntı olurmu acaba?

Konu Sahibi
öncelikle size teşekkür ediyorum paylaşımlarınız için size bir sorum olacak ben önce online olanı kurmuştum şimdi ofline olanı üstüne kursak bi sıkıntı olurmu acaba?
olur ama her ihtimale karşı sd dosyasının yedeğini almayı unutmayın,yoksa 1.gb küsür dosya telef olur

bence yedegini almak yerine androıd datadakı oyun klosorunun sonuna ''x'' veya baska bir harf koy hem daha kolay hemde daha pratık

orhanblt

Üye
YANLIŞLIK YOK. sistem dosyalarını gösteren ES FİLE dan baktım 1,14 GB Ama kendi file browserından da baksam pc den de baksam 5,58 mb gösteriyor. Yani hafızada 1,14 gb yer kaplıyor ama senin üzerinde oynayabileceğin 5,58 mb. Bu bir koruma sistemi mi? Yoksa benim cihaz kafayı mı yedi.

musatan

Üye
Bu sd datalar offline apk ile uyumlu değil mi? İndirme istiyor açınca..

cgty5312

Üye
kimse yardım ettiği yok ki bendede aynı sorun var iniyor indirirken hata verıyor madem ınecektı nden sd dosyası attık

- - - Eklendi - - -

1.0.56 sürümünde Galaxy S akıcı ve sorunsuz çalışıyor.Konuya eklenebilir..

kardeşim ben yapamadımsen nasıl yaptın .? ben sd indirdım data attım oyuna gırdım dosya ındırmeye basladı ındırırken sonlara dogruda hata verıp kapanıyor sende de aynısı oldumu .? .sd dosyasını upload edeblirmisin yada .?

- - - Eklendi - - -

1.0.56 sürümünde Galaxy S akıcı ve sorunsuz çalışıyor.Konuya eklenebilir..

kardeşim ben yapamadımsen nasıl yaptın .? ben sd indirdım data attım oyuna gırdım dosya ındırmeye basladı ındırırken sonlara dogruda hata verıp kapanıyor sende de aynısı oldumu .? .sd dosyasını upload edeblirmisin yada .?

artes d821 tablette marketten indirdiğim versiyon aşırı şekilde kasıyor arka planı temizledim hatta tableti bile temizledim ama çözülmüyor

tunnac4

Üye
telefonum lg optimus 3d p920 android surumu 2.3.5 hem burdan hem de marketten oyunu yukledim sd dosyalarini wifi ile cektim ancak download ettikten sonra videoda takilip oylece kaliyor sebebi ne olabilir sizce?

PriZm

Üye
Ben Sd datasını telefondan wi-fi ile indirdim.Birde öyle dene istersen.

galaxy wonder cm romlarında deneyen varmı kasıyormu ?

htc explorer hangi sürüm olur:-Q sürümlerde data farkı olur mu lütfen cevap beyler

erkano52

Üye
1.0.9 surumu HTC onex telefonumda calismadi. Actigimda download error diye hata veriyor