Remember Me
Üye
Rica ederim,tabiki s2'de çalışır...Teşekkürler,bu arada s2 de çalışırmı?
s2 de çalışmayan oyun varmı ki?
Rica ederim,tabiki s2'de çalışır...Teşekkürler,bu arada s2 de çalışırmı?
tekrardan rica ederimBi real racing 2 de bu kadar keyif aldim birde bu oyunda. Emegi gecen arkadaşıma sonsuz teşekkürler. Note 2 de offline sorunsuz gayet stabil çalıştı. Grafikler sesler oyun akışı anlatılmaz. Bir an oyunun içinde zannetim kendimi. Tekrar Teşekkürler.
Hile yapmak için cihazın rootlu olması gerekmiyor mu
hayir benim verdigim sd data dosyasini indir birkac sayfa geride
Link nerde
gerekmiyor,hile dosyasını aynen android data ile değiştiriyorsun...Hile yapmak için cihazın rootlu olması gerekmiyor mu
karde$ hangi tablet kullaniyorsun?
Galaxy s i9000 tereyağında paten yapar gibi rahaaaaatça çalışıyorindir apkyı çek wifiden beyin bedava teşekkürler apk için
![]()

karde$ hangi sd dosyayi indirdin ?arkadaşlar sd dosyalarını indirip tele attımofline apk yi indirince oyun açılıyor ama ekran simsiyah arabayı bile görmüyorum doğru dürüstüstteki siyah ekran olmayan apk yi indirince de direkt açılışta hata verip kapanıyor oyuna girmiyorofline ama siyah ekran olmayan bi apk yok mu :?
rica ederim...teşekkürler deneyelim
bilmiyorum ama 800 mhz hizinda olanda telefonlarda çali$iyormu$,ama sen bi dene belki çali$ir...Meraba ben101 Xperia tipo'da sorunsuz çalışırmı acaba oyun ? bilginiz varmı ? kurmak istiyorumda.