Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
Hocam Türkçe nasıl yaparız bir fikrin var mı :)

- - - Eklendi - - -

Sorunsuz diyonda 2 gb yer istiyor oyun ama telefonun hafızası 1.7 gb
Nasıl yaptınız şunu anlatında bizde yapalım.

Hocam hafıza kartına atıyoruz :)

--Usta--

--Usta--

Üye
Hocam Türkçe nasıl yaparız bir fikrin var mı :)

- - - Eklendi - - -

Hocam hafıza kartına atıyoruz :)

Hee :D tamam adaş saol :D bazı oyunlar hafıza kartına atınca çalışmıyodu da ondan dedim :D

kilicaslan17

Üye
Hafıza kartına direk atınca çalışıyor mu?

sane31

Üye
oyun 1.82gb

serdar_34_54

serdar_34_54

Üye
samsung galaxy ace çalıştırabilen varmı varsa bana apk dosyasını atabilirmisiniz

akyzmn

akyzmn

Üye
Galaxy s2 de oyun durduruldu diyiyor ve kapaniyor. Varmi cozum..

kilicaslan17

Üye
tabi ki hafiza kartina atinca çali$iyor

Ben harici kartta Android/data içersine attım.Yinede indirmek istiyor.
Bu arada Wonder da kasıyor mu ? Eğer kasıyorsa hiç gerek yok.

FarFara06

FarFara06

Üye
şimdi s advande ve asus transformer prime a indiriyorum sonucunu yazarım

kosavalii

Üye
arkadaslar bir yardim edin tel i9003 hafiza 1,52 gb verdigiz dosya 2gb nasil yapiyorsunus tel rootlu

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
--Usta--

--Usta--

Üye
beyler oyunu hafıza kartına attım android/data dizinine ama oyun indirme istiyor gene açılmıyor deli olucam artık ne oyunmuş arkadaş

ahmetalp1

Üye
apk maniadan 4.0.4 lü wonderima indirdim fifa 12 gangstar 9mm asphalt7 backstap realracing mc3 batman gibi oyunlar yüklü olmasına ragmen bu oyun cok hafif kasmalarla calıstı.Ram temizleme programını otomatik halde acdıgım takdirdeyse takılmalar 0a indi gayet rahat sekilde oynuyorum.Asphalt 7 den daha katileti kanaatimce mutlaka indirin :oke:

- - - Eklendi - - -

beyler vsdaf tı yanlıs hatırlamıyorsam o dosya ile telefonumun hafızasını 2 gb dan 32 gb yapdım 15 tane ye yakın oyunu rahatlıkla aldı. bi nevi hafıza kartıyla yer degistirdim telefonumun hafızasını boylece hafıza sorunum kalkmıs oldu :oke:

Batterx One

Üye
xperia ray de çalisiyor one x te optimizasyon sorunu var ama ben su sinirsiz para hilesini yapamadim.

FarFara06

FarFara06

Üye
s advance de sorunsuz çalışıyor test edilmiş cihazlar listesine ekleyebilirsiniz asus transformer prime ı daha deneyemedim çünkü inanılmaz derecede yavaş iniyor

Purgatory-

Purgatory-

Üye
ideos x5 de sorunsuz calisti fakat para hilesini yukleyince rusça oldu nasıl duzeltebilirim:)

Üst Alt